עוגיות מלוחות - mamy
  • מחשבון הריון
  • מחשבון ביוץ
  • מחשבון משקל

מחשבון לחישוב תאריך לידה

מחשבון הריון יסייע לך להיות מעודכנת בהתקדמות ההריון שלך. כל שעליך לעשות – הכניסי תאריך ווסת אחרון למחשבון הריון וגלי נתונים על ההריון שלך.

תאריך וסת אחרון

מחשבון לשיעור תאריך ביוץ

מחשבון ביוץ יסייע לך לאתר את מועד הביוץ המשוער בהנחה שהמחזור החודשי שלך סדיר.

תאריך וסת אחרון

משך המחזור החודשי (?)

מחשבון הוספת משקל בהריון

מחשבון זה יסייע לך להעריך האם העליה במשקלך במהלך ההריון תקינה וכמה עוד עלייך לעלות במשקל עד הלידה.
גובה (מטרים, לדוגמה - 64.1מטר)
משקל בתחילת ההריון (ק"ג)
משקל נוכחי (ק"ג)
שבוע הריון (בין שבועות 24-21)

  • שם לתינוק
  • לוח אירועים mamy
  • mamymail
alt

פירוש נומרולוגי חינם

הקלידו שם פרטי ומיד תקבלו במייל את הניתוח הנומרולוגי של השם שבחרתם.

alt

מפגשי בוקר חינם

כולכן מוזמנות חינם לזמן איכות עם הבייבי בקניונים ברחבי הארץ.

alt

העובר שלך רוצה לדבר איתך

אמא, בואי הרשמי וקבלי ממני העובר שלך מכתב שבועי ובו מידע על ההתפתחות שלי ועוד...


כנסי לעמוד הפייסבוק שלנו לקבלת המלצות ועדכונים

עוגיות מלוחות

הדפסה altשלח לחבר
מאת
דוא"ל של החבר
פורסם ב: 29.11.2006

עוגיות מלוחות
300 גרם קמח רגיל
200 גרם חמאה/ מרגרינה/ מרגרינה בטעם חמאה – רכה מאוד
1 כף מלח...



עוגיות מלוחות
אופן ההכנה:
עוגיות מלוחות
300 גרם קמח רגיל
200 גרם חמאה/ מרגרינה/ מרגרינה בטעם חמאה – רכה מאוד
1 כף מלח
1 ביצה, מופרדת
1 כפית שטוחה שמרים יבשים או כפית שטוחה אבקת אפייה
תוספות מומלצות (לא חובה):
2 כפות גבינה קשה מגוררת
ממרח עגבניות.זיתים
שבבי בצל יבש
לקישוט:
1 כף שומשום/קצח/אורגנו/זעתר

מחממים תנור ל-175 מעלות. משמנים את התבנית או מרפדים בנייר אפייה.
שמים בקערה: קמח, שמרים/אבקת אפיה, מלח, חלמון, חמאה/מרגרינה ותוספת אם רוצים.
מערבבים בידיים רק עד לקבלת בצק חלק.
משטחים את הבצק בצורה שווה בתבנית. את החלבון שנותר טורפים מעט במזלג, רק שיתאוורר קצת, ומורחים על הבצק. מפזרים מעליו תוספות, אם רוצים. חותכים את הבצק לריבועים בגודל הרצוי, בעזרת סכין או גלגלת פיצה.
מכניסים לתנור ואופים כ-15 דקות, עד שמזהיב ויציב. מוציאים, מצננים כמה דקות ומפרידים בין הריבועים. מצננים לחלוטין ושומרים בקופסה אטומה.



למעלה alt
הדפסה altשלח לחבר
מאת
דוא"ל של החבר
קבלי טיפים והמלצות למייל

עקבי אחרינו