עוגת שכבות עם ריבת חלב - mamy
  • מחשבון הריון
  • מחשבון ביוץ
  • מחשבון משקל

מחשבון לחישוב תאריך לידה

מחשבון הריון יסייע לך להיות מעודכנת בהתקדמות ההריון שלך. כל שעליך לעשות – הכניסי תאריך ווסת אחרון למחשבון הריון וגלי נתונים על ההריון שלך.

תאריך וסת אחרון

מחשבון לשיעור תאריך ביוץ

מחשבון ביוץ יסייע לך לאתר את מועד הביוץ המשוער בהנחה שהמחזור החודשי שלך סדיר.

תאריך וסת אחרון

משך המחזור החודשי (?)

מחשבון הוספת משקל בהריון

מחשבון זה יסייע לך להעריך האם העליה במשקלך במהלך ההריון תקינה וכמה עוד עלייך לעלות במשקל עד הלידה.
גובה (מטרים, לדוגמה - 64.1מטר)
משקל בתחילת ההריון (ק"ג)
משקל נוכחי (ק"ג)
שבוע הריון (בין שבועות 24-21)

  • שם לתינוק
  • לוח אירועים mamy
  • mamymail
alt

פירוש נומרולוגי חינם

הקלידו שם פרטי ומיד תקבלו במייל את הניתוח הנומרולוגי של השם שבחרתם.

alt

מפגשי בוקר חינם

כולכן מוזמנות חינם לזמן איכות עם הבייבי בקניונים ברחבי הארץ.

alt

העובר שלך רוצה לדבר איתך

אמא, בואי הרשמי וקבלי ממני העובר שלך מכתב שבועי ובו מידע על ההתפתחות שלי ועוד...


כנסי לעמוד הפייסבוק שלנו לקבלת המלצות ועדכונים

עוגת שכבות עם ריבת חלב

הדפסה altשלח לחבר
מאת
דוא"ל של החבר
פורסם ב: 26.11.2006

350 גרם ביסקוויטים בטעם שוקולד
100 גרם חמאה מומסת (אם את רוצה בסיס יציב יותר- להגדיל את כמות החמאה)
2 כפות (20 גרם) סוכר...



עוגת שכבות עם ריבת חלב
אופן ההכנה:
מרכיבים:

לבסיס-
350 גרם ביסקוויטים בטעם שוקולד
100 גרם חמאה מומסת (אם את רוצה בסיס יציב יותר- להגדיל את כמות החמאה)
2 כפות (20 גרם) סוכר
2 כפות קוקוס (20 גרם) טחון או שקדים טחונים

לשכבת הגבינה-
1 מיכל (250 גרם) גבית שמנת
2 מיכלים (500 גרם) גבינה לבנה- 9% שומן
1 כוס (200 גרם) סוכר
1 מיכל (150 גרם) שמנת חמוצה
2 כפות (30 גרם) אבקת אינסטנט פודינג וניל
1 כף (15 גרם) קורנפלור
1 כפית תמצית וניל
5 ביצים מופרדות (חלמון/חלבון)

לקרם-
3 כפות (50 גרם) ריבת חלב
1 מכל (250 גרם) שמנת מתוקה קרה

ההכנה:

1. מחממים את התנור לחום בינוני- 180 מעלות
2. הכנת שכבת הבסיס: שמים את הביסקוויטים במעבד מזון או בלנדר וטוחנים לאבקה גסה. מעבירים לקערה ומוסיפים את הסוכר, החמאה, הקוקוס או השקדים ומערבבים. משטחים בתחתית התבנית.
3. הכנת הגבינה: מערבבים את הגבינות בקערה גדולה ומוסיפים את השמנת החמוצה, מחצית מכמות הסוכר, אבקת פודינג, הקורנפלור, תמצית הווניל והחלמונים ומערבבים היטב. שמים את החלבונים בקערת המערבל ומקציפים דקה-שתיים, עד שמתחיל להיווצר קצף. מוסיפים בהדרגה את יתרת הסוכר ומקציפים עד שהוא נבלע בקצף ונוצר קצף יציב אך רך. מוסיפים את הקצף לגבינה בתנועות קיפול עדינות, עד ליצירת עיסה אחידה ומורחים על שכבת הבסיס. אופים 10 דקות ומנמיכים את חום התנור ל- 160מעלות ואופים עוד כ- 35 דקות. מכבים את התנור, פותחים קצת את הדלת ומניחים לעוגה להצטנן בתוך התנור 15 דקות. לאחר מכן, מוציאים מהתנור ומניחים לה להצטנן לגמרי.
4. שכבת הקרם: שמים ריבת חלב ושמנת מתוקה בקערת מערבל מזון ומקציפים לקצפת יציבה. מורחים על העוגה ומאחסנים במקרר 6 שעות לפחות בכלי סגור על מנת שהעוגה לא תספוג ריחות מהמקרר.



למעלה alt
הדפסה altשלח לחבר
מאת
דוא"ל של החבר
קבלי טיפים והמלצות למייל

עקבי אחרינו