ארוחת ילדים

הספר מכיל עשרות המלצות, מידע חיוני, שיטות ייעול, דרכי התארגנות וגם אוסף ענק של מתכונים מנצחים מהמטבח הפרטי של מיכל ושל עוד בשלניות ביתיות מוצלחות במיוחד.

מאת: מיכל וקסמן מחברת הספר טעמים ראשונים


ארוחת ילדים

התינוקות הקטנטנים, שרק אתמול מרחו רסק תפוחים על פרצופם, גדלו מהר. הזמן רץ, מבנה המשפחה משתנה, יש סוגיות חברתיות וחינוכיות חדשות לתת עליהן את הדעת. רק עניין אחד עדיין מעסיק אותנו, ההורים, כמעט בכל הזדמנות: אוכל.

מה לתת להם לאכול? האם הם אוכלים מספיק טוב? למה הם כל כך בררנים? למה כל המלחמות מתנהלות דווקא סביב השולחן? איך מגוונים את התפריט?  איך משכנעים אותם לאכול ירקות?  איך מפחיתים את צריכת הממתקים והחטיפים? מה עושים כשהם עולים יותר מדי במשקל? או לא עולים מספיק? איך מוצאים זמן להכין כל כך הרבה ארוחות ביום, בשבוע, בחודש???

האם בישול ביתי חייב להיות משימה כל כך מורכבת ומתישה?

בין דפי הספר תמצאו תשובות לחלק מהשאלות המטרידות את כולנו, כמו גם הרבה חומר למחשבה במגוון נושאים שמחברים בין הורות והתנהלות משפחתית טובה ונעימה לאוכל ולארוחות. הספר מכיל עשרות המלצות, מידע חיוני, שיטות ייעול, דרכי התארגנות וגם אוסף ענק של מתכונים מנצחים מהמטבח הפרטי של מיכל ושל עוד בשלניות ביתיות מוצלחות במיוחד.

 איזה כיף של ספר. כל כך הרבה רעיונות, ברורים, בהירים, קלים. אפילו הילדים יכולים לדפדף ולבחור מה שנראה להם. מומלץ!!!

הספר, שמוכיח שאין סתירה בין טעים לבריא, מלווה מקצועית על ידי: 

ד"ר עקיבא פרדקין – מומחה לגסטרואנטרולוגיה ותזונה בילדים, ומנהל מרפאה להפרעות אכילה בילדות בתל השומר.

בריג'יט כוכבי – דיאטנית קלינית ילדים – תל השומר.

ד"ר טוביה זקהם – מומחה בפסיכיאטריה של הילד והמתבגר.

 

221 עמ', 128 ₪, הוצאת ידיעות ספרים