עיצוב עוגת בלרינה

רעיון פשוט וקל לעוגה בצורת בלרינה ממש כמו של קונדיטור מומחה

באדיבות "כתרי" – מרכז לשף החובב בעפולה.
עיצוב עוגת בלרינה

מתכון עוגת טורט בסיסית

 

מצרכים:

1.5 כוסות קמח

1 כוס סוכר

7 ביצים

1 שקית אבקת אפייה

1 שקית סוכר וניל

2 כפות שמן

מיץ מחצי לימון

2 אינסטנט פודינג וניל.

צבעי מאכל (עדיף טבעיים).

סוכריות צבעוניות לקישוט.

 

אופן הכנה:

 לעיצוב הבלרינה

 

בהצלחה ובתיאבון.