פשטידת ברוקולי.

1/2 חבילה ברוקולי קפוא
1 גביע קוטג'
1 גביע גבינה לבנה
3 ביצים...



פשטידת ברוקולי.
1/2 חבילה ברוקולי קפוא
1 גביע קוטג'
1 גביע גבינה לבנה
3 ביצים
4 כפות קמח תפוח אדמה
כף אחת של פתיתי תפוח אדמה
מעט מלח
מעט גבינה צהובה מפוררת
אופן ההכנה:
לחמם את התנור לחום גבוה.
חולטים את הברוקולי ומחלקים אותו לחתיכות קטנות..
מערבבים את כל המרכיבים פרט לגבינה הצהובה יחד.
משמנים תבנית בינונית , ויוצקים את כל התערובת לתבנית.
לפזר את פירורי הגבינה הצהובה על התערובת שבתבנית.
להנמיך את חום התנור לעצמה בינונית ולאפות עד הזהבה.
מומלץ לבדוק את הפשטידה בעזרת קיסם המוחדר במרכזה, כאשר הקיסם יצא יבש, הפשטידה מוכנה.
שיהיה לכם בתאבון!!!