פשטידת פטריות / כרובית קלה להכנה.

1 גביע קוטג'.
1 גביע שמנת חמוצה.
1 מיכל שמנת מתוקה.
50 גרם חמאה....



פשטידת פטריות / כרובית קלה להכנה.
1 גביע קוטג'.
1 גביע שמנת חמוצה.
1 מיכל שמנת מתוקה.
50 גרם חמאה.
3 ביצים.
3 כפות קמח גדושות.
קורט מלח ופלפל.
2-3 כפות  פרורי לחם.
1/2 כוס גבינה צהובה מגורדת.
1/2 כוס נוספת של גבינה צהובה מגורדת.
1 חבילת ברוקולי/כרובית מוקפאים או כ-1 ק"ג ירק  טרי כמו בצל, פטריות או תירס.
אופן ההכנה:
מערבבים את הקוטג' עם השמנת החמוצה, 1/2 חבילה שמנת מתוקה, חמאה, ביצים, קמח, מלח, פלפל וגבינה צהובה.
מוסיפים את הירק הנבחר בערבוב עדין (אם הירק קפוא יש להפשיר אך אין צורך לבשל).
משמנים תבנית מלבנית ובתחתיתה מפזרים שכבה דקה של פירורי לחם.
שופכים את התערובת לתבנית.
מעל התערובת שופכים את יתרת השמנת המתוקה.
אופים כ – 1/2 שעה בחום בינוני, ובאמצע האפייה מפזרים גבינה צהובה מגורדת מעל.
בתיאבון!