כדורי בשר ברוטב עגבניות

מערבבים יחדיו את הבשר הטחון, התבלינים, הבצל המגורר, הפטרוזיליה, ואבקת האפייה.



המתכונים באדיבות השפים המקצועיים של  מפעל עיבוד העגבניות, "פריניר"


כדורי בשר ברוטב עגבניות

כ 30 מ"ג ליקופן

החומרים:

2 יח' רוטב משפחתי של "פריניר". 

500 גר' בשר טחון.

כף פטרוזיליה קצוצה (לא חובה).

מלח ופלפל לפי הטעם.

שן שום קצוצה.

1/2 כפית אבקת אפייה.

1 בצל מגורר.

אופן ההכנה

מערבבים יחדיו את הבשר הטחון, התבלינים, הבצל המגורר, הפטרוזיליה, ואבקת האפייה.

מהמרקם המתקבל יש לעשות כדורונים ולהניח על תבנית מחופה בנייר אפייה. להכניס לתנור (מחומם) ל 180 מעלות כ 10 דקות, לצקת מעל את הרוטב המשפחתי  ולאפות יחדיו עוד כ 5-10 דקות .