פילה דניס/ברמונדי

פרוסות פילה (6-8)
ענפי רוזמרין טרי
קוביות שום
טימין יבש/טרי...



פילה דניס/ברמונדי
פרוסות פילה (6-8)
ענפי רוזמרין טרי
קוביות שום
טימין יבש/טרי
רוזמרין יבש/טרי
חצי כוס שמן זית
אופן ההכנה:
מניחים על נייר אפיה ענפי רוזמרין באורח הדג פחות או יותר
מטפטפים עליהם קצת שמן זית
מניחים עליהם את פרוסות הפילה

מערבבים טוב בצנצנת: שמן זית, 2-3 קוביות שום, טימין, רוזמרין.
מורחים על פרוסות הפילה את התערובת במברשת.
מכסים בנייר כסף.
מכניסים לתנור 180 מעלות כ-30 דקות (לבדוק מדי פעם).
בתיאבון.

ניתן להכין רוטב עגבניות מעגבניות מרוסקות, שום ומי שרוצה גם בצל קצוץ - לשפוך על הדג לפני ההגשה.