עוגת סילאן בחושה בניחוח קינמון

2 ביצים

1 כוס סוכר

1 כוס סילאן של חצר כנרת

1 כפית שטוחה אבקת אפייה...



המתכון באדיבות "חצר כנרת", יצרני מוצרי התמרים הגדולים בישראל


עוגת סילאן בחושה בניחוח קינמון

חומרים:

2 ביצים

1 כוס סוכר

1 כוס סילאן של חצר כנרת

1 כפית שטוחה אבקת אפייה

½  כוס שמן

1 כוס קפה/תה לא ממותק פושר

3 כוסות קמח

2 כפיות קינמון

 

אופן ההכנה:

-          לחמם תנור מראש לחום בינוני ?150

-          להכניס את החומרים לקערת מערבל לפי הסדר הנ"ל

-          לאפות בין 35-40 דקות בתבנית משומנת ומקומחת היטב (בסיר פלא או שתי תבניות אינגליש)

-          להוציא מהתבנית ולמרוח מעל סילאן של קיבוץ כנרת.

-          לפזר שקדים קלופים פרוסים