פרצופונים

גם טעים וגם נעים ... שאנחנו רוצים לעלות חיוך רחב לסועדים שלנו וגם לטבחים נגיש להם מנה כייפית עליזה וצבעונית, פיצה פרצופונים!

 



המתכונים באדיבות השפים המקצועיים של  מפעל עיבוד העגבניות, "פריניר"


פרצופונים

כ 17 מ"ג ליקופן

גם טעים וגם נעים ... שאנחנו רוצים לעלות חיוך רחב לסועדים שלנו וגם לטבחים נגיש להם מנה כייפית עליזה וצבעונית, פיצה פרצופונים!

כל מה שצריך זה לחמם "רוטב פיצה" של ושלל ירקות, והכי חשוב דמיון ...

נמרח את הלחם ב"רוטב פיצה" של "פריניר" ( ניתן לפזר גבינה ) ונעטר בשלל ירקות ותוספות. ניתן להגיש את הפרצופונים חמים או קרים לפי הטעם.