מרק מקרוני

1-2 כפות שמן
1 בצל בינוי
1/2 חבילה פסטה מכל סוג.
שתי כפות (כ 100 גר'-קופסא קטנה) רסק עגבניות...



מרק מקרוני
1-2 כפות שמן
1 בצל בינוי
1/2 חבילה פסטה מכל סוג.
שתי כפות (כ 100 גר'-קופסא קטנה) רסק עגבניות
מלח (לפי הטעם)
כפית פפריקה אדומה
אופן ההכנה:
חותכים את הבצל לרצועות בעובי של כ 1 ס"מ, ומטגנים אותן בשמן עד שיזהיבו.
בנפרד בקערית קטנה, מערבבים את רסק העגבניות, המלח והפפריקה עם מעט מים למרקם סמיך למדי.
שופכים לסיר את הרוטב ומבשלים עד שמבעבע (3-4 דקות).
מוסיפים 5-6 כוסות מים  ומבאים לרתיחה.
מוסיפים את הפסטה ומבשלים עד לריכוך מלא. 

זמן ההכנה כמעט 25 דקות.
המלצות:
1. ניתן לסנן את הבצל לפני הכנסת הפסטה לסיר.
2. יש להזהר לא להשתמש בכמות גדולה של פסטה מחשש לסמיכות יתר של המרק.