פתיתים אדומים

מחממים את השמן ומאדים את הבצל עד לגוון זגוגי .



פתיתים אדומים

כ 15 מ"ג ליקופן

החומרים

1 יח' "רוטב משפחתי" של "פריניר".

1 בצל בנוני קצוץ  ( לא חובה ) .

4 כפות שמן.

1/2 שקית פתיתים אפויים בכול צורה שאוהבים.

( 2 כוסות מים חמים ).

אופן ההכנה

מחממים את השמן ומאדים את הבצל עד לגוון זגוגי .

מוסיפים את הפתיתים ומאדים עד להשחמה .

מוסיפים את המים הרותחים ואת ה"רוטב המשפחתי" של "פריניר".

מביאים לרתיחה ומנמיכים את האש ל 15-18  דקות .