קנלוני

לשים יחדיו את הבשר, התבלינים , השום, האורגאנו והבצל

קנלוני

כ 30 מ"ג ליקופן

החומרים :

2 יח' "רוטב משפחתי" של "פריניר".

1 חב' קנלוני.

350 גר' בשר טחון.

מלח פלפל לטעמכם.

1 כפית שום כתוש.

1 כפית אורגנו.

1 בצל בנוני מגורר.

אופן הכנה

לשים יחדיו את הבשר, התבלינים , השום, האורגאנו והבצל .

ממלאים את הקנלוני ומניחים בתבנית מחופה בנייר אפייה.

מערבבים את ה"רוטב המשפחתי" עם כוס מים ויוצקים מעל .

מכניסים לתנור ל 180-200 מעלות  ל 25-30  דקות ומגישים .