רוטב בולונז

לחמם את שמן הזית ולאדות את הבצל עד לקבלת גוון זגוגי זהוב .

להוסיף את הבשר ולאדות אותו עד לשינוי הצבע.



באדיבות השפים המקצועיים של  מפעל עיבוד העגבניות, "פריניר"


רוטב בולונז

כ 30 מ"ג ליקופן

החומרים :

2 יח' של "רוטב משפחתי" של "פריניר" / "רוטב פיצה" של "פריניר".

500 גר' פסטה מבושלת.

4 כפות שמן זית.

300 גר' בשר טחון.

1 בצל קצוץ.

אופן ההכנה

לחמם את שמן הזית ולאדות את הבצל עד לקבלת גוון זגוגי זהוב .

להוסיף את הבשר ולאדות אותו עד לשינוי הצבע.

להוסיף את הרוטב המשפחתי / רוטב הפיצה של "פריניר" .

להביא לרתיחה, להנמיך את האש ולבשל כ 10 דקות.

 להגיש על פסטה חמה.