בראוניס שוקולד

100 גרם חמאה
150 גרם שוקולד מריר
1 כף תמצית וניל
4 ביצים...



בראוניס שוקולד
100 גרם חמאה
150 גרם שוקולד מריר
1 כף תמצית וניל
4 ביצים
קורט מלח
כוס וחצי סוכר
1 כוס קמח תופח
חצי כוס קוקוס
אופן ההכנה:
מתיכים את החמאה, השוקולד והוניל.
טורפים את הביצים הסוכר והמלח במשך 5 דקות .
מוסיפים את החמאה המומסת עם השוקולד והוניל, ואת הקמח והקוקוס.
 מערבבים את שמתקבלת תערובת אחידה.
יוצקים לתבנית משומנת ומקומחת ואופים 45 דקות.
העוגה תיראה מעט לחה  אבל זה בסדר.
מצננים לטמפרטורת החדר פורסים לריבועים אחידים.
ו.. בתיאבון!