עוגת ריבת חלב

150 ג' חמאה רכה
200 ג' סוכר (כוס)
3 ביצים...



עוגת ריבת חלב
מקור המתכון: ניקי ב

150 ג' חמאה רכה
200 ג' סוכר (כוס)
3 ביצים
1/3 כוס ריבת חלב
1 כוס חלב חם
210 גר' קמח תופח (כוס וחצי)
קורט מלח

אופן ההכנה:
1. מחממים את התנור ל-180°, משמנים תבנית אינגליש קייק.
2. מקציפים את החמאה והסוכר, מוסיפים את הביצים אחת אחת.
3. מוסיפים את ריבת החלב ומערבבים לתערובת אחידה.
4. מוסיפים את החלב, הקמח והמלח ומערבבים.
5. יוצקים לתבנית ומכניסים לתנור לאפי של כ-45-50 דקות.
מוציאים ומצננים 10 דקות, מוציאים מהתבנית ומצננים לחלוטין