דייסת שיבולת שועל בטעם חלבה

3 כפות שיבולת שועל
חצי כפית דבש
כפית גדושה טחינה גולמית (100% סומסום)
שליש כוס מים



דייסת שיבולת שועל בטעם חלבה
3 כפות שיבולת שועל
חצי כפית דבש
כפית גדושה טחינה גולמית (100% סומסום)
שליש כוס מים
אופן ההכנה:
בסיר קטן מערבבים את הדבש הטחינה והמים.
שמים את הסיר על הגז, וכשהו כמעט רותח מוסיפים את שיבולת השועל.
מבשלים על האש הקטנה ביותר כשבע דקות ומערבבים מדי דקה, אחרת התערובת נדבקת לסיר.

* המתכון אינו מומלץ לתינוקות מתחת לגיל שנה .