אורז בעגבניות וגרגירי חומוס

מחממים את השמן , ומאדים את הבצל עד לקבלת גוון זגוגי, זהוב

אורז בעגבניות וגרגירי חומוס

כ 15 מ"ג ליקופן במתכון

החומרים:

 1 יח' "רוטב פסטה משפחתי" של "פריניר".

1 בצל בנוני קצוץ. 

4 כפות שמן.

2 כוסות אורז מובחר.

2 כוסות מים חמים.

כוס גרגירי חומוס מבושלים ( אפונה / שעועית / עדשים ..וכו' ).

עירית קצוצה לעיטור .

אופן ההכנה :

מחממים את השמן , ומאדים את הבצל עד לקבלת גוון זגוגי, זהוב. מוסיפים את האורז ומאדים יחדיו . מוסיפים את החומוס ,את המים הרותחים  ואת הרוטב פסטה המשפחתי של "פריניר ". מביאים לרתיחה ומנמיכים את האש למשך 20 דקות . מגישים חם מעוטר בעירית קצוצה .