פילה סלמון עם בזיליקום

ארוחה קלה וטעימה לכל אוהבי הדגים 5 דקות הכנה. אפשר להכין גם לאורחים בחג.



פילה סלמון עם בזיליקום

מתכון טעים וקל במיוחד לדג סלמון עם ממרח בזיליקום:

 

מצרכים:

 

אופן ההכנה:

על תבנית עם נייר אפיה מניחים את נתח הדג

מורחים את הנתח בממרח בזילקום ומכניסים לתנור שחומם מראש על 180 מעלות לכחצי שעה.

אפשר לדקור את הנתח במרכז ולבדוק את מידת העשייה.

 

המלצת הגשה

אני אוהבת לאכול את הסלמון עם אנטיפסטי או ירקות מאודים

אנטיפסטי: מכניסים לתנור כל ירק שאתם אוהבים. אפשר למרוח אותו ברוטב של שמן זית, בלסמי, מלח פלפל (בטטה, פלפלים בכל מיני צבעים, קישוא, בצלים, דלעת, כרובית, סלק...מה שאתם אוהבים)

ירקות מאודים: אני מאדה בסלסלת אידוי, ברוקולי, שעועית ירוקה (מומלצת הטריה) 

 

מוזמנים לצפות בסרטון ההכנה המצורף.

שיהיה בתיאבון !!!