פסטרמה ביתית ללא חומרים משמרים וללא תוספות לא בריאות

פסטרמה עסיסית וטעימה שיכולה לשמש הן כמנת חלבון לארוחת צהריים חמה והן להכנת כריך לילדים (וגם להורים :-) לבית הספר.



פסטרמה ביתית ללא חומרים משמרים וללא תוספות לא בריאות
בשנה האחרונה הפסקתי לרכוש נקניקים מעובדים בסופרמרקט לאחר הפרסומים הרבים בנושא החומרים הלא בריאים שהם מכילים.
הילדים בכל זאת אוהבים וזה פתרון מעולה להמשיך ולאכול פסטרמה.
 
 
 
 

מרכיבים:

 
 

פסטרמה הודו ביתית עם קינואה ועדשים אורגנית

אופן ההכנה:

יש להשרות את החזה הודו במשרה שנוצר למשך לילה שלם.
ההודו סופג את הטעמים.
 
מניחים את ההודו בתבנית פיירקס או אחרת
מורחים על חלקו העליון חרדל ד'יז'ון - אני השתמשתי בחרדל דיז'ון גרגרים אבל אפשר כל חרדל אחר שאתם אוהבים.
ניתן לפזר מעל סוכר חום שיהיה מתוק יותר (אני לא מפזרת)
 
מכניסים לתנור שחומם מראש ל 180 מעלות למשך 45 דקות.
 
 
ניתן לאכול פרוסות עבות לארוחת צהריים חמה עם תוספת של ירק ופחממה
או לחכות שיתקרר ולפרוס לפרוסות דקות דקות להכנת כריכים
 

מתכון נוסף שאני מאוד אוהבת של הגר שפר מתוך האפליקציה clean eating

מרכיבים:

 

אופן ההכנה:

 

 
 
מוזמנים להתרשם בסרטון: