שקשוקה תרד בצורת לב

תמיד אהבתי להזמין שקשוקה בארוחות הבוקר אבל לפעמים ממש בא לי להכין גם בבית. הנסיונות לשקשוקה עגבניות לא ממש צלחו אבל הכנתי שקשוקה תרד שיצאה מעולה. פשוט בריא וקל.



שקשוקה תרד בצורת לב

שקשוקה בריאה טעימה ופשוטה מאוד להכנה. 5 דקות.

מצרכים

אופן ההכנה

קוצצים את הבצל ומטגנים במעט שמן זית עד שמזהיב.

מוסיפים הרבה עלי תרד - כמובן שהכמות תלויה בכמה אתם אוהבים את התרד. אחרי הטיגון התרד מאוד מתכווץ.

מוסיפים שלוק קטן של מים שיעזור בצמצום התרד (אפשר במקום מים שמנת מתוקה)

מתבלים במלח פלפל במהלך הטיגון.

כשמתקבלת עיסה שטוחה אפשר ליצור גומות בעיסה ולשבור לתוכן את הביצים.

כסו את המחבת במכסה כך גם החלק העליון של הביצה יתבשל. כמובן לא יותר מדי זמן ועל אש לא גבוהה - שלא יתייבשו החלמונים.

העבירו הכל לצלחת, נסו להעביר כיחידה אחת ואז ניתן לעצב את הכל בצורת לב.

בתיאבון!

צפו בסרטון