מרק עדשים.
1/2כוס עדשים ירוקים או כתומים.
1/2 כוס אורז (אפשר מלא).
כף שמן זית.
1 בצל בינוני.
1 שן שום.
1/2כוס עדשים ירוקים או כתומים.
1/2 כוס אורז (אפשר מלא).
כף שמן זית.
1 בצל בינוני.
1 שן שום.
אופן ההכנה:
להשרות את העדשים והאורז במים בטמפ' החדר כשעתיים-שלוש ולסנן.
להכניס לסיר 2 כוסות מים, עדשים, אורז הבצל והשום ולהביא לרתיחה.
לרסק בבלנדר את העדשים, האורז, שמן הזית, השום והבצל ולהגיש.
לגיוון אפשר להוסיף כל ירק מבושל אהוב.
העדשים עשירים בברזל ובצירוף אורז גם הערך החלבוני עולה.
המרק מומלץ מגיל 9 חודשים.
בתיאבון!