סלט מפנק
4 יח' אפרסמונים
3 תפוחי עץ
1 ק"ג עלי בייבי
1/2 ראש חסה
1/2 כוס יין אדום מתוק
1/2 כוס חומץ בלסמי
1/3 כוס שמן זית
1 בצל ירוק
4 יח' אפרסמונים
3 תפוחי עץ
1 ק"ג עלי בייבי
1/2 ראש חסה
1/2 כוס יין אדום מתוק
1/2 כוס חומץ בלסמי
1/3 כוס שמן זית
1 בצל ירוק
אופן ההכנה:
את החומץ והיין יש לערבב ולבשל בסיר,להביא לרתיחה ולצמצם
לכדי מחצית הכמות (מכוס אחד יתקבל חצי כוס)
לקרר את הרוטב ולהוסיף את השמן זית תוך כדי בחישה
את האפרסמון ותפוח העץ יש לחתוך לפרוסות דקות בגודל של חצי עיגול
את הבצל יש לחתוך לפרוסות באורך של 2 ס"מ (רק החלק הירוק)
את כל המרכיבים לערבב יחד ולצקת את הרוטב מעל.
הסלט באדיבות מסעדת אל גאוצ'ו.