חטיפי באונטי קוקוס ושוקולד - mamy
  • מחשבון הריון
  • מחשבון ביוץ
  • מחשבון משקל

מחשבון לחישוב תאריך לידה

מחשבון הריון יסייע לך להיות מעודכנת בהתקדמות ההריון שלך. כל שעליך לעשות – הכניסי תאריך ווסת אחרון למחשבון הריון וגלי נתונים על ההריון שלך.

תאריך וסת אחרון

מחשבון לשיעור תאריך ביוץ

מחשבון ביוץ יסייע לך לאתר את מועד הביוץ המשוער בהנחה שהמחזור החודשי שלך סדיר.

תאריך וסת אחרון

משך המחזור החודשי (?)

מחשבון הוספת משקל בהריון

מחשבון זה יסייע לך להעריך האם העליה במשקלך במהלך ההריון תקינה וכמה עוד עלייך לעלות במשקל עד הלידה.
גובה (מטרים, לדוגמה - 64.1מטר)
משקל בתחילת ההריון (ק"ג)
משקל נוכחי (ק"ג)
שבוע הריון (בין שבועות 24-21)

  • שם לתינוק
  • לוח אירועים mamy
  • mamymail
alt

פירוש נומרולוגי חינם

הקלידו שם פרטי ומיד תקבלו במייל את הניתוח הנומרולוגי של השם שבחרתם.

alt

מפגשי בוקר חינם

כולכן מוזמנות חינם לזמן איכות עם הבייבי בקניונים ברחבי הארץ.

alt

העובר שלך רוצה לדבר איתך

אמא, בואי הרשמי וקבלי ממני העובר שלך מכתב שבועי ובו מידע על ההתפתחות שלי ועוד...


כנסי לעמוד הפייסבוק שלנו לקבלת המלצות ועדכונים

חטיפי באונטי קוקוס ושוקולד

הדפסה altשלח לחבר
מאת
דוא"ל של החבר
פורסם ב: 04.11.2017

קינוח טעים מאוד ובריא שילוב מדהים בין קוקוס לשוקולד שאני מאוד אוהבת. ללא קמח, ללא סוכר, ללא גלוטן, טבעוני.



מאת: ניקול ישר


חטיפי באונטי קוקוס ושוקולד

מתכון ממש ממש פשוט, לקוח מתוך האפליקציה המדהימה clean eating של הגר שפר. באפליקציה 220 מתכונים נהדרים ובריאים לכל המשפחה.

 

 

 

מרכיבים:

  • 1 כוס קוקוס (אני השתמשתי בשבבי קוקוס ולא בקוקס הטחון, נראה לי יותר טעים כך)
  • 1/2 כוס חלב קוקוס
  • 1/4 כוס סוכר קוקוס (אני השתמשתי ברבע כוס מייפל כי לא היה לי סוכר קוקוס)

 

לציפוי:

  • 200 גרם שוקולד מריר
  • 1/2 כוס חלב קוקוס

 

אופן ההכנה:

  • מערבבים את הקוקוס עם חלב הקוקוס וסוכר.
  • מרפדים תבנית קטנה בנייר אפייה ומשטחים את תערובת הקוקוס על התבנית בגובה סנטימטר אחד
  • מעבירים למקפיא לפחות לשעתיים
  • במחבת קטנה מחממים את חלב הקוקוס, שוברים בתוכו את קוביות השוקולד וממיסים אותם עד שנוצר קרם אחיד (אני עשיתי זאת במיקרו לא על האש)
  • מוציאים את תערובת הקוקוס מהמקפיא ופורסים ל 10 חתיכות
  • בעזרת מזלג טובלים ומצפים כל חתיכה בקרם השוקולד החם.
    (לי היה יותר נוח לשפוך מהשוקולד על משטח קוביות הקוקוס שהכנתי. להכניס למקפיא ולאחר מכן להפוך ולשפוך שוקולד על הצד השני ולהקפיא שוב.
  • ניתן לפזר מעט קוקוס על הקוביות.
  • מעבירים לכלי אטום ומקפיאים עד האכילה.

 

 

לעוד מתכונים בריאים וטעימים...כנסו: http://eatgood.co.il/archives/95




למעלה alt
הדפסה altשלח לחבר
מאת
דוא"ל של החבר
קבלי טיפים והמלצות למייל

עקבי אחרינו