חטיפי באונטי קוקוס ושוקולד
קינוח טעים מאוד ובריא שילוב מדהים בין קוקוס לשוקולד שאני מאוד אוהבת. ללא קמח, ללא סוכר, ללא גלוטן, טבעוני.
מאת: ניקול ישר
מתכון ממש ממש פשוט, לקוח מתוך האפליקציה המדהימה clean eating של הגר שפר. באפליקציה 220 מתכונים נהדרים ובריאים לכל המשפחה.
מרכיבים:
- 1 כוס קוקוס (אני השתמשתי בשבבי קוקוס ולא בקוקס הטחון, נראה לי יותר טעים כך)
- 1/2 כוס חלב קוקוס
- 1/4 כוס סוכר קוקוס (אני השתמשתי ברבע כוס מייפל כי לא היה לי סוכר קוקוס)
לציפוי:
- 200 גרם שוקולד מריר
- 1/2 כוס חלב קוקוס
אופן ההכנה:
- מערבבים את הקוקוס עם חלב הקוקוס וסוכר.
- מרפדים תבנית קטנה בנייר אפייה ומשטחים את תערובת הקוקוס על התבנית בגובה סנטימטר אחד
- מעבירים למקפיא לפחות לשעתיים
- במחבת קטנה מחממים את חלב הקוקוס, שוברים בתוכו את קוביות השוקולד וממיסים אותם עד שנוצר קרם אחיד (אני עשיתי זאת במיקרו לא על האש)
- מוציאים את תערובת הקוקוס מהמקפיא ופורסים ל 10 חתיכות
-
בעזרת מזלג טובלים ומצפים כל חתיכה בקרם השוקולד החם.
- ניתן לפזר מעט קוקוס על הקוביות.
- מעבירים לכלי אטום ומקפיאים עד האכילה.
לעוד מתכונים בריאים וטעימים...כנסו: http://eatgood.co.il/archives/95