סיגרים במילוי חצילים ופטה - mamy
  • מחשבון הריון
  • מחשבון ביוץ
  • מחשבון משקל

מחשבון לחישוב תאריך לידה

מחשבון הריון יסייע לך להיות מעודכנת בהתקדמות ההריון שלך. כל שעליך לעשות – הכניסי תאריך ווסת אחרון למחשבון הריון וגלי נתונים על ההריון שלך.

תאריך וסת אחרון

מחשבון לשיעור תאריך ביוץ

מחשבון ביוץ יסייע לך לאתר את מועד הביוץ המשוער בהנחה שהמחזור החודשי שלך סדיר.

תאריך וסת אחרון

משך המחזור החודשי (?)

מחשבון הוספת משקל בהריון

מחשבון זה יסייע לך להעריך האם העליה במשקלך במהלך ההריון תקינה וכמה עוד עלייך לעלות במשקל עד הלידה.
גובה (מטרים, לדוגמה - 64.1מטר)
משקל בתחילת ההריון (ק"ג)
משקל נוכחי (ק"ג)
שבוע הריון (בין שבועות 24-21)

  • שם לתינוק
  • לוח אירועים mamy
  • mamymail
alt

פירוש נומרולוגי חינם

הקלידו שם פרטי ומיד תקבלו במייל את הניתוח הנומרולוגי של השם שבחרתם.

alt

מפגשי בוקר חינם

כולכן מוזמנות חינם לזמן איכות עם הבייבי בקניונים ברחבי הארץ.

alt

העובר שלך רוצה לדבר איתך

אמא, בואי הרשמי וקבלי ממני העובר שלך מכתב שבועי ובו מידע על ההתפתחות שלי ועוד...


כנסי לעמוד הפייסבוק שלנו לקבלת המלצות ועדכונים

סיגרים במילוי חצילים ופטה

הדפסה altשלח לחבר
מאת
דוא"ל של החבר
פורסם ב: 29.11.2006

12 דפי סיגר
חציל בינוני קלוף וחתוך לקוביות קטנות
קורט מלח ופלפל שחור גרוס
שמן לטיגון...



סיגרים במילוי חצילים ופטה
הריוןאופן ההכנה:
החומרים:
12 דפי סיגר
חציל בינוני קלוף וחתוך לקוביות קטנות
קורט מלח ופלפל שחור גרוס
שמן לטיגון
100 גרם גבינת פטה חתוכה לקוביות
2 שיני שום כתושות
מעט קצח

לרוטב העגבניות:
24 עגבניות שרי מוארכות
10 שיני שום פרוסות
4 כפות שמן זית
עלים מחמישה גבעולים של בזיליקום טרי
מלח ופלפל שחור גרוס

ההכנה:
1. מתבלים את קוביות החצילים במלח ופלפל.
2. מחממים שמן עמוק במחבת ומזהיבים בו את קוביות החציל למשך 4 - 3 דקות, מוציאים ומניחים על מגבת נייר לספיגת עודפי השמן.
3. מניחים את קוביות החצילים בקערה, מוסיפים את השום וקוביות הגבינה ומערבבים.
4. מניחים עלה סיגר על משטח ומניחים בחלקו הקרוב אליכם מעט מתערובת החצילים והגבינה, מקפלים את השוליים הצדדיים על המלית ומגלגלים לגליל מהודק.
5. מניחים את הסיגרים המגולגלים בתבנית משומנת, זורים קצח ואופים בתנור שחומם לחום בינוני למשך 7 - 6 דקות, עד שהסיגרים מזהיבים.
6. מגישים אותם כשהם טובלים בקערית רוטב העגבניות.

רוטב העגבניות:
1. מניחים את העגבניות בקערה ומכסים אותן במים רותחים.
2. ממתינים חמש דקות וקולפים.
3. מעבירים את העגבניות הקלופות למסננת כדי שיגירו עודפי נוזלים.
4. מעבירים את העגבניות הקלופות למחבת, מוסיפים את שמן הזית השום, והפלפל ומביאים לרתיחה.
5. מכסים ומבשלים על להבה קטנה למשך חצי שעה עד שמרבית הנוזלים התאדו.
6. מוסיפים את עלי הבזיליקום ומבשלים דקה נוספת.
 



למעלה alt
הדפסה altשלח לחבר
מאת
דוא"ל של החבר
קבלי טיפים והמלצות למייל

עקבי אחרינו