מנבו (קרמבו) ביתי בטעם שמפניה, תות ושוקלד - mamy
  • מחשבון הריון
  • מחשבון ביוץ
  • מחשבון משקל

מחשבון לחישוב תאריך לידה

מחשבון הריון יסייע לך להיות מעודכנת בהתקדמות ההריון שלך. כל שעליך לעשות – הכניסי תאריך ווסת אחרון למחשבון הריון וגלי נתונים על ההריון שלך.

תאריך וסת אחרון

מחשבון לשיעור תאריך ביוץ

מחשבון ביוץ יסייע לך לאתר את מועד הביוץ המשוער בהנחה שהמחזור החודשי שלך סדיר.

תאריך וסת אחרון

משך המחזור החודשי (?)

מחשבון הוספת משקל בהריון

מחשבון זה יסייע לך להעריך האם העליה במשקלך במהלך ההריון תקינה וכמה עוד עלייך לעלות במשקל עד הלידה.
גובה (מטרים, לדוגמה - 64.1מטר)
משקל בתחילת ההריון (ק"ג)
משקל נוכחי (ק"ג)
שבוע הריון (בין שבועות 24-21)

  • שם לתינוק
  • לוח אירועים mamy
  • mamymail
alt

פירוש נומרולוגי חינם

הקלידו שם פרטי ומיד תקבלו במייל את הניתוח הנומרולוגי של השם שבחרתם.

alt

מפגשי בוקר חינם

כולכן מוזמנות חינם לזמן איכות עם הבייבי בקניונים ברחבי הארץ.

alt

העובר שלך רוצה לדבר איתך

אמא, בואי הרשמי וקבלי ממני העובר שלך מכתב שבועי ובו מידע על ההתפתחות שלי ועוד...


כנסי לעמוד הפייסבוק שלנו לקבלת המלצות ועדכונים

מנבו (קרמבו) ביתי בטעם שמפניה, תות ושוקלד

הדפסה altשלח לחבר
מאת
דוא"ל של החבר
פורסם ב: 25.01.2009

מנבו (קרמבו) לאוהבים



מנבו (קרמבו) ביתי בטעם שמפניה, תות ושוקלד

כמות: 20 מנבואים (קרמבואים), דרגת קושי – בינוני, משך הכנה 20 דקות

 

לבסיס

20 עוגיות משובחות עגולות טבולות קלות בשמפניה.

 

לציפוי

300 גרם שוקולד (מריר/חלב – בהתאם לטעם האישי)

100 גרם חמאה

100 גרם פקאן סיני, קצוץדק.

 

למילוי

6 חלבונים
 ½כוס סוכר
10 תותים טריים

1 כף אבקת ג'לטין
2 כפות מים

אופן ההכנה

1.       בסיר כפול (באן מארי) מחממים את החלבונים והסוכר, תוך בחישה, עד לטמפרטורה חמימה (כ- 60 מעלות).

2.       במעבד מזון מרסקים את התותיםעם המים והג'לטין עד לקבלת עיסה חלקה ורכה. אם העיסה עדיין קשה מדי, אפשר להוסיףעוד כף מים.

3.       מערבבים שליש מכמות הקצף עם עיסת התותים ומקפלים בעדינות פנימהאת שאר הקצף ומכניסים למקרר למספר דקות.

4.       מזליפים את הקצף על גבי העוגיות באופן הבא: במזלף בעל פיה חלקה ממלאים את הקצף. מקרבים את קצה הפיה למרכז העוגיה ולוחצים עד מתקבל מעין כדור פינג-פונג, מרחיקים מעט את הפיה מהעוגיה לקבלת השפיץ של המנבו. חוזרים על הפעולה עם שאר העוגיות ומכניסים למספר דקות למקפיא.

5.       ממיסים את השוקולד והחמאה בסיר כפול עד לקבלת קרם חלק ומבריק. מצננים מעט וטובלים כל קרמבו בשוקולוד (כשמילוי כלפי מטה) ומצפים בפקאן קצוץ.

6.       שומרים בקירור עד ההגשה.




למעלה alt
הדפסה altשלח לחבר
מאת
דוא"ל של החבר
קבלי טיפים והמלצות למייל

עקבי אחרינו