אוזני המן בדואט טוב-טעם ופרג - mamy
  • מחשבון הריון
  • מחשבון ביוץ
  • מחשבון משקל

מחשבון לחישוב תאריך לידה

מחשבון הריון יסייע לך להיות מעודכנת בהתקדמות ההריון שלך. כל שעליך לעשות – הכניסי תאריך ווסת אחרון למחשבון הריון וגלי נתונים על ההריון שלך.

תאריך וסת אחרון

מחשבון לשיעור תאריך ביוץ

מחשבון ביוץ יסייע לך לאתר את מועד הביוץ המשוער בהנחה שהמחזור החודשי שלך סדיר.

תאריך וסת אחרון

משך המחזור החודשי (?)

מחשבון הוספת משקל בהריון

מחשבון זה יסייע לך להעריך האם העליה במשקלך במהלך ההריון תקינה וכמה עוד עלייך לעלות במשקל עד הלידה.
גובה (מטרים, לדוגמה - 64.1מטר)
משקל בתחילת ההריון (ק"ג)
משקל נוכחי (ק"ג)
שבוע הריון (בין שבועות 24-21)

  • שם לתינוק
  • לוח אירועים mamy
  • mamymail
alt

פירוש נומרולוגי חינם

הקלידו שם פרטי ומיד תקבלו במייל את הניתוח הנומרולוגי של השם שבחרתם.

alt

מפגשי בוקר חינם

כולכן מוזמנות חינם לזמן איכות עם הבייבי בקניונים ברחבי הארץ.

alt

העובר שלך רוצה לדבר איתך

אמא, בואי הרשמי וקבלי ממני העובר שלך מכתב שבועי ובו מידע על ההתפתחות שלי ועוד...


כנסי לעמוד הפייסבוק שלנו לקבלת המלצות ועדכונים

אוזני המן בדואט טוב-טעם ופרג

הדפסה altשלח לחבר
מאת
דוא"ל של החבר
פורסם ב: 13.02.2009

מתכון ל- 15 יח' אוזני המן בגודל בינוני

 



באדיבות השף ברק חי חורש טרה


אוזני המן בדואט טוב-טעם ופרג

מתכון ל- 15 יח' בגודל בינוני

 

חומרים לבצק:

חצי ק"ג קמח מנופה

1 שקית אבקת אפייה

300 גר' חמאת טרה

רבע כוס פריגת תפוחים או רבע כוס מים

2 כפיות ברנדי

כפית חומץ

 

חומרים למלית:

300 גר' גבינת טוב טעם

רבע כוס סוכר

2 כפות מלית פרג מוכנה (של פוליבה)

1 שקית אינסטנט פודינג בטעם ווניל

 

לקישוט: אבקת סוכר

 

אופן הכנה:

  • מכניסים את כל חומרי הבצק "היבשים" למיקסר במהירות איטית ולשים כדקה
  • מוסיפים למיקסר את החומרים "הרטובים" בהדרגה עד קבלת בצק אחיד ויבש
  • מערבבים היטב בקערה את כל מרכיבי המלית
  • מרדדים על משטח מקומח את הבצק וקורצים עיגולים עם כוס (קוטר שפת הכוס תקבע את גודל האוזן המן)
  • מניחים במרכז כל עיגול כפית נדיבה מהתערובת ומהדקים בעזרת הידיים, כל עיגול לצורת משולש (אוזן המן)
  • מניחים את אוזני המן בתבנית עם נייר אפייה (במרחק סביר אחד מהשני) ומכניסים לתנור שחומם מראש לחום של כ – 180 מעלות למשך כ – 35 דקות או עד הזהבה קלה של הבצק
  • מצננים את אוזני המן ובוזקים את אבקת הסוכר בעזרת מסננת קטנה

 

המלצת השף:

    1. להוסיף לתערובת הגבינה חופן צנוברים קלויים
    2. ניתן להוסיף לבצק מעט קינמון
    3. ניתן לרדד מחדש את שאריות הבצק עד שלוש פעמים ולקרוץ מהבצק עיגולים



למעלה alt
הדפסה altשלח לחבר
מאת
דוא"ל של החבר
קבלי טיפים והמלצות למייל

עקבי אחרינו