עוגיות תמרים וקוקוס - mamy
  • מחשבון הריון
  • מחשבון ביוץ
  • מחשבון משקל

מחשבון לחישוב תאריך לידה

מחשבון הריון יסייע לך להיות מעודכנת בהתקדמות ההריון שלך. כל שעליך לעשות – הכניסי תאריך ווסת אחרון למחשבון הריון וגלי נתונים על ההריון שלך.

תאריך וסת אחרון

מחשבון לשיעור תאריך ביוץ

מחשבון ביוץ יסייע לך לאתר את מועד הביוץ המשוער בהנחה שהמחזור החודשי שלך סדיר.

תאריך וסת אחרון

משך המחזור החודשי (?)

מחשבון הוספת משקל בהריון

מחשבון זה יסייע לך להעריך האם העליה במשקלך במהלך ההריון תקינה וכמה עוד עלייך לעלות במשקל עד הלידה.
גובה (מטרים, לדוגמה - 64.1מטר)
משקל בתחילת ההריון (ק"ג)
משקל נוכחי (ק"ג)
שבוע הריון (בין שבועות 24-21)

  • שם לתינוק
  • לוח אירועים mamy
  • mamymail
alt

פירוש נומרולוגי חינם

הקלידו שם פרטי ומיד תקבלו במייל את הניתוח הנומרולוגי של השם שבחרתם.

alt

מפגשי בוקר חינם

כולכן מוזמנות חינם לזמן איכות עם הבייבי בקניונים ברחבי הארץ.

alt

העובר שלך רוצה לדבר איתך

אמא, בואי הרשמי וקבלי ממני העובר שלך מכתב שבועי ובו מידע על ההתפתחות שלי ועוד...


כנסי לעמוד הפייסבוק שלנו לקבלת המלצות ועדכונים

עוגיות תמרים וקוקוס

הדפסה altשלח לחבר
מאת
דוא"ל של החבר
פורסם ב: 21.01.2009

לכבוד טו בשבט בנוסף לסלסלה המסורתית עם פירות יבשים, ניתן להפתיע את בני המשפחה ואת האורחים עם עוגת סילאן בחושה בניחוח קינמון או עוגיות תמרים.



המתכון באדיבות "חצר כנרת", יצרני מוצרי התמרים הגדולים בישראל


עוגיות תמרים וקוקוס

חומרים לבצק:                                                                                                                    

1 כוס מים
1 כוס שמן
200 גר'  מרגרינה/מחמאה

1 שקית אבקת אפיה

קמח (קצת פחות מ- 1 ק"ג)

 

 

למלית:                                                                          

500 גר'  "מעדן תמרים וקוקוס" תוצרת חצר כנרת 

½  כוס אגוזים טחונים

½  כוס צימוקים (לא חובה)

½  כפית קינמון טחון

**לאוהבים ניתן להוסיף קורט אבקת ציפורן

 

אופן הכנת הבצק:

לערבב את כל החומרים יחד עד לקבלת בצק גמיש ולא דביק.

 

אופן הכנת המלית:

לערבב את כל החומרים יחד.

 

להכנת העוגיות:

       1.         לחלק את הבצק ל-  5-6 כדורים

       2.         לרדד כל כדור למלבן על גבי משטח מקומח לעובי של 3-5 מ"מ

       3.         למרוח שכבת מלית בעובי של כ- 3 מ"מ

       4.         לגלגל לנקניק ולפרוס לפרוסות בעובי  2-2.5 ס"מ

       5.         להניח בתבנית נייר אפייה ולסדר את העוגיות ברווחים של חצי ס"מ אחד מהשני

       6.         לאפות בתנור שחומם מראש בחום בינוני (160 מעלות) עד לקבלת גוון זהוב

       7.         לצנן ולזרות מעל אבקת סוכר




למעלה alt
הדפסה altשלח לחבר
מאת
דוא"ל של החבר
קבלי טיפים והמלצות למייל

עקבי אחרינו