פסטה אדומה
חצי חבילת פסטה מכל סוג.
קופסא רסק עגבניות.
2 כפות שמן זית.
פפריקה, אבקת שום מלח פלפל.
חצי חבילת פסטה מכל סוג.
קופסא רסק עגבניות.
2 כפות שמן זית.
פפריקה, אבקת שום מלח פלפל.
אופן ההכנה:
את הפסטה לבשל לפי הוראות ההכנה, לסנן אך להשאיר את הפסטה עם מעט נוזלים.
להוביף את רסק העגבניות שמן הזית והתבלינים ולעברר על אש קטנטנה, עד שנספג הרוטב.
לגיוון אפשר להוסיף זיתים קצוצים.
קופסא רסק עגבניות.
2 כפות שמן זית.
פפריקה, אבקת שום מלח פלפל.
אופן ההכנה:
את הפסטה לבשל לפי הוראות ההכנה, לסנן אך להשאיר את הפסטה עם מעט נוזלים.
לגיוון אפשר להוסיף זיתים קצוצים.