מנת בריאות טעימה וחגיגית
1 קופסת רסק תפוחי עץ
1 גביע שמנת מתוקה
50 גר' שקדים או אגוזים קצוצים
2 כפות סוכר
1 קופסת רסק תפוחי עץ
1 גביע שמנת מתוקה
50 גר' שקדים או אגוזים קצוצים
2 כפות סוכר
אופן ההכנה:
המתכון הוא פשוט וקל להכנה בנוסף לטעם הנפלא שלו...
אם יש לכם ילדים גדולים - אפשר בהחלט לשתף אותם בהכנת המתכון! הם ישמחו גם ללקק פה ושם...
אז ככה - מצרכים ל-8 מנות לארוחה חגיגית בהחלט:
1) מרסקים את האגוזים או השקדים - דק / גס (לפי החשק ולפי קהל הסועדים).
2) מקציפים היטב את השמנת המתוקה ומוסיפים 2 כפות סוכר תוך כדי ההקצפה.
3) מוסיפים בעדינות (כדי לא לשבוראת הקצף) לתוך הקצפת שנוצרה את רסק תפוחי העץ ואת האגוזים הקצוצים.
4)מחלקים לצלוחיות אישיות, מקררים כשעה במקרר ו... מגישים לאורחים!
אפשר בהחלט לגוון עם המתכון:
* להוסיף קישוטים מעל המנות המוכנות - דובדבנים מסוכרים, סוכריות לקישוט עוגות וכו'.
* אפשר לא לערבב את כל המצרכים יחד, אלא לסדר אותם בשכבות, לדוגמא: רסק, קצפת, אגוזים מלמעלה.
* אם מגישים לאורחים או רוצים להרשים - אפשר להכניס בצד הצלוחית מטרייה קטנה לקישוט (כמו שיש במסעדות...).
בתאבון!!!
1 גביע שמנת מתוקה
50 גר' שקדים או אגוזים קצוצים
2 כפות סוכר
אופן ההכנה:
המתכון הוא פשוט וקל להכנה בנוסף לטעם הנפלא שלו...
אם יש לכם ילדים גדולים - אפשר בהחלט לשתף אותם בהכנת המתכון! הם ישמחו גם ללקק פה ושם...
אז ככה - מצרכים ל-8 מנות לארוחה חגיגית בהחלט:
1) מרסקים את האגוזים או השקדים - דק / גס (לפי החשק ולפי קהל הסועדים).
2) מקציפים היטב את השמנת המתוקה ומוסיפים 2 כפות סוכר תוך כדי ההקצפה.
3) מוסיפים בעדינות (כדי לא לשבוראת הקצף) לתוך הקצפת שנוצרה את רסק תפוחי העץ ואת האגוזים הקצוצים.
אפשר בהחלט לגוון עם המתכון:
* להוסיף קישוטים מעל המנות המוכנות - דובדבנים מסוכרים, סוכריות לקישוט עוגות וכו'.
* אפשר לא לערבב את כל המצרכים יחד, אלא לסדר אותם בשכבות, לדוגמא: רסק, קצפת, אגוזים מלמעלה.
* אם מגישים לאורחים או רוצים להרשים - אפשר להכניס בצד הצלוחית מטרייה קטנה לקישוט (כמו שיש במסעדות...).
בתאבון!!!