סופגניות גבינה.
600 גרם גבינה לבנה כחושה, לא גבינה רכה.
3 ביצים
3 כפות סוכר חום...
600 גרם גבינה לבנה כחושה, לא גבינה רכה.
3 ביצים
3 כפות סוכר חום
4 כפות קמח מחוקות
4 כפות סולת
כף תמצית וניל
כפית תמצית רום
גרידה מלימון אחד
המצרכים לציפוי: 50 גרם חמאה,כוס פירורי אגוזי מלך.
אופן ההכנה:
מערבבים את חומרי הסופגניות ומניחים בקירור לשעת מנוחה.
מרתיחים מים בסיר גדול ומוסיפים מעט מלח.
בידיים רטובות : יוצרים כדורים בגודל כדורי פינג פונג, מעבירים לסיר המים הרותחים ומבשלים כ-10 דקות.
במקביל מחממים על אש קטנה את חומרי הציפוי במחבת, שימו לב לא לשרוף.
מצפים את הכופתאות בפרורי האגוזים.
אופן ההגשה:
מגישים חם עם כפית אחת של דבש או מעדני 100% פרי , אפשר לגוון עם הגשת שמנת חמוצה כתוספת לצד הסופגניות.
בתאבון וחג שמח!!!
המתכון הובא באדיבות מכוורות יד מרדכי.
3 ביצים
3 כפות סוכר חום
4 כפות קמח מחוקות
4 כפות סולת
כף תמצית וניל
כפית תמצית רום
גרידה מלימון אחד
המצרכים לציפוי: 50 גרם חמאה,כוס פירורי אגוזי מלך.
אופן ההכנה:
מערבבים את חומרי הסופגניות ומניחים בקירור לשעת מנוחה.
מרתיחים מים בסיר גדול ומוסיפים מעט מלח.
בידיים רטובות : יוצרים כדורים בגודל כדורי פינג פונג, מעבירים לסיר המים הרותחים ומבשלים כ-10 דקות.
מצפים את הכופתאות בפרורי האגוזים.
אופן ההגשה:
מגישים חם עם כפית אחת של דבש או מעדני 100% פרי , אפשר לגוון עם הגשת שמנת חמוצה כתוספת לצד הסופגניות.
בתאבון וחג שמח!!!
המתכון הובא באדיבות מכוורות יד מרדכי.