עוגת מוס פרווה
2 כפות פירורי לחם או ביסקויטים- לפזר על תחתי העוגה כדי שלא תידבק לתבנית.
200 גר' שוקולד מריר
3 כפות מים רותחים...
מצרכים:
2 כפות פירורי לחם או ביסקויטים- לפזר על תחתי העוגה כדי שלא תידבק לתבנית.
200 גר' שוקולד מריר
3 כפות מים רותחים
1 כף אבקת נס – קפה
6 ביצים
1/3 כוס סוכר
קורט מלח
1 כפית תמצית וניל
אופן ההכנה:
להפריד ביצים, להמיס את השוקולד עם מים ונס קפה, להקציף חלבונים+ קורט מלח+ ¼ כוס סוכר, להקציף חלמונים עם הסוכר שנותר עד שהצבע נעשה בהיר, להוסיף את השוקולד ולהקציף במהירות נמוכה.
את קצף החלבונים מוסיפים לתערובת השוקולד, להעביר 2/3 מהתערובת לתבנית ולאפות בחום של 180 מעלות.
את יתרת התערובת לצנן ולהכניס למקרר.
עם תום האפייה, יש לצנן את העוגה היטב, לצקת מעליה את המוס ולקרר/להקפיא.
2 כפות פירורי לחם או ביסקויטים- לפזר על תחתי העוגה כדי שלא תידבק לתבנית.
200 גר' שוקולד מריר
3 כפות מים רותחים
1 כף אבקת נס – קפה
6 ביצים
1/3 כוס סוכר
קורט מלח
1 כפית תמצית וניל
אופן ההכנה:
להפריד ביצים, להמיס את השוקולד עם מים ונס קפה, להקציף חלבונים+ קורט מלח+ ¼ כוס סוכר, להקציף חלמונים עם הסוכר שנותר עד שהצבע נעשה בהיר, להוסיף את השוקולד ולהקציף במהירות נמוכה.
את יתרת התערובת לצנן ולהכניס למקרר.
עם תום האפייה, יש לצנן את העוגה היטב, לצקת מעליה את המוס ולקרר/להקפיא.