עוגת שמרים 2
¾ כוס קמח רגיל
5 כפות סוכר
2 סוכר וניל...
אופן ההכנה:
בצק:
¾ כוס קמח רגיל
5 כפות סוכר
2 סוכר וניל
11/2 חבילת מרגרינה בטמ' החדר
¾ כוס מים
50 גר' שמרים (1 קוביה)
3 חלמונים(צהוב)
ללוש היטב את הבצק, יוצא דביק להשאיר 5 שעות במקרר ואפשר גם לילה
מילוי:
4 חלבונים (לבן) להקציף לקצף קשה
להוסיף 11/4 כוס סוכר
בקערה נפרדת
4 כפות קקאו
2 סוכר וניל
1 כף נס קפה
ולערבב עם הקצף
את הבצק לחלק ל6 כדורים ולעבוד כל הזדמן עם קמח...
כל כדור לחלק ל2 כדורים לרדד למלא ב2 כפות מהרוטב
וליצור צמה של שניים....
מדהים!!!!
בצק:
¾ כוס קמח רגיל
5 כפות סוכר
2 סוכר וניל
11/2 חבילת מרגרינה בטמ' החדר
¾ כוס מים
50 גר' שמרים (1 קוביה)
3 חלמונים(צהוב)
ללוש היטב את הבצק, יוצא דביק להשאיר 5 שעות במקרר ואפשר גם לילה
מילוי:
4 חלבונים (לבן) להקציף לקצף קשה
בקערה נפרדת
4 כפות קקאו
2 סוכר וניל
1 כף נס קפה
ולערבב עם הקצף
את הבצק לחלק ל6 כדורים ולעבוד כל הזדמן עם קמח...
כל כדור לחלק ל2 כדורים לרדד למלא ב2 כפות מהרוטב
וליצור צמה של שניים....
מדהים!!!!