אפונה וארטישוק
בצל גדול קצוץ
פטרוזיליה קצוצה
אפונה (כ 300 גר')
ארטישוק 8 יח' שחתוכים לרבעים...
בצל גדול קצוץ
פטרוזיליה קצוצה
אפונה (כ 300 גר')
ארטישוק 8 יח' שחתוכים לרבעים
אבקת מרק עוף או מלח
כורכום
פלפל
אופן ההכנה:
אני חותכת בצל קצוץ מטגנת אותו
מוסיפה פטרוזיליה קצוצה
ואת האפונה והארטישוק
מוסיפה מים(2-3 כוסות)
תבלינים: אבקת מרק עוף או מלח כורכום ופלפל שחור
מבשלים כ30 דקות בערך
עד שהירקות רכים
וגם שהמים מתאדים
אז חשוב לא להוסיף יותר מדי
פטרוזיליה קצוצה
אפונה (כ 300 גר')
ארטישוק 8 יח' שחתוכים לרבעים
אבקת מרק עוף או מלח
כורכום
פלפל
אופן ההכנה:
אני חותכת בצל קצוץ מטגנת אותו
מוסיפה פטרוזיליה קצוצה
מוסיפה מים(2-3 כוסות)
תבלינים: אבקת מרק עוף או מלח כורכום ופלפל שחור
מבשלים כ30 דקות בערך
עד שהירקות רכים
וגם שהמים מתאדים
אז חשוב לא להוסיף יותר מדי