חביתה עם תפו"א
1 תפו"א לכל סועד
1 ביצה לכל סועד
1-2 כפות שמן
1 תפו"א לכל סועד
1 ביצה לכל סועד
1-2 כפות שמן
אופן ההכנה:
לקלף את התפו"א ולפרוס .
לבשל עד שיתרככו.
לטגן את התפו"א במעט שמן, להוסיף את הביצים ולטגן את הכל מ 2 הצדדים..
ניתן גם לדלג על שלב הבישול, לטגן את התפוחי אדמה לצ'יפס, ולהכין את החביתה ע"ב צ'יפס.
הילדים משתגעים על זה.
1 ביצה לכל סועד
1-2 כפות שמן
אופן ההכנה:
לקלף את התפו"א ולפרוס .
לבשל עד שיתרככו.
לטגן את התפו"א במעט שמן, להוסיף את הביצים ולטגן את הכל מ 2 הצדדים..
ניתן גם לדלג על שלב הבישול, לטגן את התפוחי אדמה לצ'יפס, ולהכין את החביתה ע"ב צ'יפס.
הילדים משתגעים על זה.