רולדת שוקולד מבצק עלים קנוי - mamy
  • מחשבון הריון
  • מחשבון ביוץ
  • מחשבון משקל

מחשבון לחישוב תאריך לידה

מחשבון הריון יסייע לך להיות מעודכנת בהתקדמות ההריון שלך. כל שעליך לעשות – הכניסי תאריך ווסת אחרון למחשבון הריון וגלי נתונים על ההריון שלך.

תאריך וסת אחרון

מחשבון לשיעור תאריך ביוץ

מחשבון ביוץ יסייע לך לאתר את מועד הביוץ המשוער בהנחה שהמחזור החודשי שלך סדיר.

תאריך וסת אחרון

משך המחזור החודשי (?)

מחשבון הוספת משקל בהריון

מחשבון זה יסייע לך להעריך האם העליה במשקלך במהלך ההריון תקינה וכמה עוד עלייך לעלות במשקל עד הלידה.
גובה (מטרים, לדוגמה - 64.1מטר)
משקל בתחילת ההריון (ק"ג)
משקל נוכחי (ק"ג)
שבוע הריון (בין שבועות 24-21)

  • שם לתינוק
  • מפגשי בוקר
  • mamymail
alt

פירוש נומרולוגי חינם

הקלידו שם פרטי ומיד תקבלו במייל את הניתוח הנומרולוגי של השם שבחרתם.

alt

מפגשי בוקר חינם

כולכן מוזמנות חינם לזמן איכות עם הבייבי בקניונים ברחבי הארץ.

alt

העובר שלך רוצה לדבר איתך

אמא, בואי הרשמי וקבלי ממני העובר שלך מכתב שבועי ובו מידע על ההתפתחות שלי ועוד...


כנסי לעמוד הפייסבוק שלנו לקבלת המלצות ועדכונים

רולדת שוקולד מבצק עלים קנוי

הדפסה altשלח לחבר
מאת
דוא"ל של החבר
פורסם ב: 09.02.2017

רולדת שוקולד מבצק עלים של מעדנות 30% פחות שומן ו 20% פחות קלוריות מבצק עלים רגיל 



רולדת שוקולד מבצק עלים קנוי
בצק עלים נחשב לפופולארי מאוד במטבח הישראלי ולמוצר וורסטילי, אשר משמש כבסיס למגוון רחב של מאפים מתוקים ומלוחים: בורקס, מיני פיצות, מקלות מלוחים, מאפים ממולאים ירקות, טארט טאטן, פשטידות ועוד. כעת, מעדנות נותנת מענה לצרכנים שוחרי הבריאות ושומרי המשקל ומציעה אלטרנטיבה בריאה יותר, מבלי להתפשר על הטעם והפריכות האהובים. 
 
"מילדות אני כל כך אוהבת כל דבר מבצק עלים, מתוק מלוח ...הכל.
הפעם הכנתי לילדים רולדת שוקולד, מאוד פשוט, פרסתי את הבצק שמתי חבילת שוקולד פרה באמצע חתכתי את הבצק פסים פסים קיפלתי ... יצא מדהים"
 
מוזמנים לצפות בסרטון שהכנתי:
 
 
מאפה בצק עלים במילוי פרחי ברוקולי וגבינות
3 תבניות חד-פעמיות לאינגליש קייק באורך 30 ס"מ, משומנות היטב בשמן זית
בצק עלים מופחת שומן מרודד (1 ק"ג), מופשר לפי ההוראות על האריזה
1 כפית מלח
1 חלמון טרוף עם מעט מים, להברשה
למלית:
15 פרחי ברוקולי מוקפאים קטנים "סנפרוסט", שטופים במי ברז
300 גרם גבינת כנען מסדרת "השף הלבן"
150 גרם גבינה בולגרית פיראוס 5% מגוררת
מעט אגוז מוסקט מגורר
מלח
פלפל שחור
50 גרם שקדים קלויים
 
אופן הכנה:
1.
מחממים תנור לחום בינוני (180 צ.). מרתיחים בסיר בינוני ליטר מים, מוסיפים כפית מלח. מכינים קערה גדולה עם מי קרח. מוסיפים את הברוקולי לסיר, ומביאים שוב לרתיחה. מסננים, ומעבירים לקערת מי הקרח (כדי לעצור את הבישול ולשמור על הצבע). משהים כמה דקות, ומסננים.
2. מערבבים את יתר חומרי המלית (פרט לברוקולי) לתערובת אחידה.
3. פורשים את הבצק על משטח עבודה מקומח קלות, ומחלקים לשלושה מלבנים.
4. מניחים במרכז מלבן בצק, לאורכו, שליש מתערובת המלית, מניחים על המלית 5 פרחי ברוקולי, מברישים את השוליים בחלמון ומגלגלים לרולדה. מכינים כך 3 רולדות.
5. מניחים בתבניות כשה"תפר" כלפי מטה. מברישים בחלמון, וחורצים כ-5 חתכים אלכסוניים.
 

 




למעלה alt
הדפסה altשלח לחבר
מאת
דוא"ל של החבר
קבלי טיפים והמלצות למייל

עקבי אחרינו