בראוניז מעולים ללא חלב וללא גלוטן - mamy
  • מחשבון הריון
  • מחשבון ביוץ
  • מחשבון משקל

מחשבון לחישוב תאריך לידה

מחשבון הריון יסייע לך להיות מעודכנת בהתקדמות ההריון שלך. כל שעליך לעשות – הכניסי תאריך ווסת אחרון למחשבון הריון וגלי נתונים על ההריון שלך.

תאריך וסת אחרון

מחשבון לשיעור תאריך ביוץ

מחשבון ביוץ יסייע לך לאתר את מועד הביוץ המשוער בהנחה שהמחזור החודשי שלך סדיר.

תאריך וסת אחרון

משך המחזור החודשי (?)

מחשבון הוספת משקל בהריון

מחשבון זה יסייע לך להעריך האם העליה במשקלך במהלך ההריון תקינה וכמה עוד עלייך לעלות במשקל עד הלידה.
גובה (מטרים, לדוגמה - 64.1מטר)
משקל בתחילת ההריון (ק"ג)
משקל נוכחי (ק"ג)
שבוע הריון (בין שבועות 24-21)

  • שם לתינוק
  • לוח אירועים mamy
  • mamymail
alt

פירוש נומרולוגי חינם

הקלידו שם פרטי ומיד תקבלו במייל את הניתוח הנומרולוגי של השם שבחרתם.

alt

מפגשי בוקר חינם

כולכן מוזמנות חינם לזמן איכות עם הבייבי בקניונים ברחבי הארץ.

alt

העובר שלך רוצה לדבר איתך

אמא, בואי הרשמי וקבלי ממני העובר שלך מכתב שבועי ובו מידע על ההתפתחות שלי ועוד...


כנסי לעמוד הפייסבוק שלנו לקבלת המלצות ועדכונים

בראוניז מעולים ללא חלב וללא גלוטן

הדפסה altשלח לחבר
מאת
דוא"ל של החבר
פורסם ב: 06.04.2018

מתכון קל ופשוט של 10 דקות הכנה לבראוניז נימוחים וטעימים ללא חלב וללא גלוטן.



מאת: ניקול ישר


בראוניז מעולים ללא חלב וללא גלוטן

האמת שאת המתכון הזה קיבלתי בהמלצה מחברה כי בני חגג יומולדת בערב שני של פסח.

הייתי חייבת להכין עוגה טעימה וכשרה לפסח.

והאמת, יצא מצויין, המתכון מתאים גם לכל מי שרגיש לגלוטן או לחלב כי אין בו את אלו.

 

 

 

 

מצרכים

  • 200 גרם שוקולד מריר (2 חבילות של שוקולד פרה או כל שוקולד אחר)
  • 120 גרם שמן קוקוס
  • 150 גרם סוכר, אני מתכוונת לנסות להבא עם מייפל או סילאן על מנת לוותר על הסוכר
  • רבע כפית מלח (לא חייבים)
  • 3 ביצים גדולות
  • 70 גרם קורנפלור
  • 50 גרם קמח שקדים

 

לציפוי

  • תערובת של אגוזי, מלך אגוזי פקאן, גרעיני חמניות, גרעיני דלעת...מה שאוהבים
  • 50 גרם שוקולד קצוץ גס

 

אופן ההכנה

  • מחממים תנור ל 170 מעלות
  • בקערה במיקרו ממיסים את השוקולד עם שמן הקוקוס
  • מערבבים אחכ היטב 
  • מוסיפים סוכר ומי שמעוניין במליחות מעודנת גם מלח
  • מוסיפים 3 ביצים
  • מערבבים הכל היטב
  • מוסיפים קורנפלור וקמח שקדים
  • מערבבים היטב עד שהכל בלילה אחידה
  • יוצקים לתבנית 20 ס"מ על 20 ס"מ
  • מיישרים בתבנית
  • קוצצים גס את האגוזים והגרעינים במידה ומעוניינם (אצלי הילדים לא רצו אז הוספתי רק לקטע קטן של העוגה אגוזים בלבד)
  • מפזרים בנדיבות את התערובת בשכבה אחידה יחד עם שוקולד קצוץ
  • אופים 20-25 דקות עד שהבראוניז תופחים ומתקשים בשוליים ועדיין מעט רכים במרכז.

מוזמנים לצפות בסרטון ההכנה:

 

 

ספרו לי בתגובות איך יצא.

אני לא מצליחה להפסיק לאכול.




למעלה alt
הדפסה altשלח לחבר
מאת
דוא"ל של החבר
קבלי טיפים והמלצות למייל

עקבי אחרינו