חטיפי אנרגיה ביתיים - mamy
  • מחשבון הריון
  • מחשבון ביוץ
  • מחשבון משקל

מחשבון לחישוב תאריך לידה

מחשבון הריון יסייע לך להיות מעודכנת בהתקדמות ההריון שלך. כל שעליך לעשות – הכניסי תאריך ווסת אחרון למחשבון הריון וגלי נתונים על ההריון שלך.

תאריך וסת אחרון

מחשבון לשיעור תאריך ביוץ

מחשבון ביוץ יסייע לך לאתר את מועד הביוץ המשוער בהנחה שהמחזור החודשי שלך סדיר.

תאריך וסת אחרון

משך המחזור החודשי (?)

מחשבון הוספת משקל בהריון

מחשבון זה יסייע לך להעריך האם העליה במשקלך במהלך ההריון תקינה וכמה עוד עלייך לעלות במשקל עד הלידה.
גובה (מטרים, לדוגמה - 64.1מטר)
משקל בתחילת ההריון (ק"ג)
משקל נוכחי (ק"ג)
שבוע הריון (בין שבועות 24-21)

  • שם לתינוק
  • מפגשי בוקר
  • mamymail
alt

פירוש נומרולוגי חינם

הקלידו שם פרטי ומיד תקבלו במייל את הניתוח הנומרולוגי של השם שבחרתם.

alt

מפגשי בוקר חינם

כולכן מוזמנות חינם לזמן איכות עם הבייבי בקניונים ברחבי הארץ.

alt

העובר שלך רוצה לדבר איתך

אמא, בואי הרשמי וקבלי ממני העובר שלך מכתב שבועי ובו מידע על ההתפתחות שלי ועוד...


כנסי לעמוד הפייסבוק שלנו לקבלת המלצות ועדכונים

חטיפי אנרגיה ביתיים

הדפסה altשלח לחבר
מאת
דוא"ל של החבר
פורסם ב: 17.10.2017

חטיפי אנרגיה בריאים שילדים מאוד אוהבים



באדיבות מורן רסקין https://www.hamezaveh.co.il/ המזווה- מאגוז ועד תמר


חטיפי אנרגיה ביתיים

מצרכים

שליש כוס כוסמת ירוקה
כוס ושליש שיבולת שועל
רבע כוס גרעיני חמנייה
רבע כוס גרעיני דלעת
אופציונאלי: רבע כוס שוקולד צ'יפס ו/או פירות יבשים
ארבע כפות שמן קוקוס, או 40 גרם חמאת קקאו(עם עדיפות לחמאת קקאו, מבחינת התוצאות היא מחזיקה את החטיפים מחוץ למקרר ממש טוב)
ארבע כפות טחינה (עדיף מלאה, דביקה יותר)
שלוש כפות סילאן
קמצוץ מלח

 

הוראות הכנה

קולים את הכוסמת והשיבולת שועל בתנור שחומם מראש ל-150 מעלות לכחצי שעה עד שהם מזהיבים, לשים לב שלא נשרף (כדאי לפתוח את התנור כל כמה דקות ולערבב מעט). עשר דקות לפני שמוציאים מהתנור אפשר גם להוסיף את גרעיני החמנייה והדלעת לתנור לקלייה זריזה, אבל זה לא חובה.
מערבבים בקערה עם השוקולד (אם משתמשים) והגרעינים.
ממיסים בסיר קטן מעל סיר עם מים רותחים שמן קוקוס (או חמאת קקאו), מוסיפים אליו את הטחינה, הסילאן והמלח ומערבבים היטב. מחכים שיתקרר מעט, ושופכים על תערובת הדגנים והזרעים ומערבבים היטב.
משטחים בתבנית (הכמות כאן מספיקה לתבנית בגודל 25X15 בערך, תלוי בעובי החטיף הרצוי. אם התבנית שלכם קטנה יותר אפשר גם לבנות "קירות" בעזרת נייר אפייה), לוקחים כוס ולוחצים בעזרתה חזק על התערובת כך שתיצמד ותידבק. הכי נוח זה לשים נייר אפייה מעל וללחוץ עם הכוס עליו (ראו דוגמא בתמונות).
שולחים למקרר להתייצבות. אחרי כחצי שעה אפשר לפרוס ולשמור בקופסא אטומה במקרר.
 



למעלה alt
הדפסה altשלח לחבר
מאת
דוא"ל של החבר
קבלי טיפים והמלצות למייל

עקבי אחרינו