טוסט מוצרלה ובזיליקום - mamy
  • מחשבון הריון
  • מחשבון ביוץ
  • מחשבון משקל

מחשבון לחישוב תאריך לידה

מחשבון הריון יסייע לך להיות מעודכנת בהתקדמות ההריון שלך. כל שעליך לעשות – הכניסי תאריך ווסת אחרון למחשבון הריון וגלי נתונים על ההריון שלך.

תאריך וסת אחרון

מחשבון לשיעור תאריך ביוץ

מחשבון ביוץ יסייע לך לאתר את מועד הביוץ המשוער בהנחה שהמחזור החודשי שלך סדיר.

תאריך וסת אחרון

משך המחזור החודשי (?)

מחשבון הוספת משקל בהריון

מחשבון זה יסייע לך להעריך האם העליה במשקלך במהלך ההריון תקינה וכמה עוד עלייך לעלות במשקל עד הלידה.
גובה (מטרים, לדוגמה - 64.1מטר)
משקל בתחילת ההריון (ק"ג)
משקל נוכחי (ק"ג)
שבוע הריון (בין שבועות 24-21)

  • שם לתינוק
  • לוח אירועים mamy
  • mamymail
alt

פירוש נומרולוגי חינם

הקלידו שם פרטי ומיד תקבלו במייל את הניתוח הנומרולוגי של השם שבחרתם.

alt

מפגשי בוקר חינם

כולכן מוזמנות חינם לזמן איכות עם הבייבי בקניונים ברחבי הארץ.

alt

העובר שלך רוצה לדבר איתך

אמא, בואי הרשמי וקבלי ממני העובר שלך מכתב שבועי ובו מידע על ההתפתחות שלי ועוד...


כנסי לעמוד הפייסבוק שלנו לקבלת המלצות ועדכונים

טוסט מוצרלה ובזיליקום

הדפסה altשלח לחבר
מאת
דוא"ל של החבר
פורסם ב: 28.09.2017

בדר"כ אני לא אוכלת לחם אבל אתמול הסתובבתי בסופר ועיני נפלו על באגט מגרה מקמח מלא. לא עמדתי בפיתוי קניתי אותו ולאחר מכן רצתי למקרר הגבינות ולקחתי כדורי מוצרלה טריים של גד.



טוסט מוצרלה ובזיליקום

בערב הכנתי לי ולבני טוסטים טעימים מאוד. פעם ראשונה שבן ה 16 שלי טועם את הטוסטים האלה ולדבריו - מעדן. גם אני חושבת כך... אפשר לשחק עם המצרכים ולהוסיך כל מיני דברים שאתם אוהבים כמו זיתי קלמנטה שמאוד מתאימים ...

 

 

 

 

מצרכים

  • לחם איזה שבא לכם אני השתמשתי בבאגט מחיטה מלאה
  • עגבניות
  • ממרח פסטו
  • כדורי גבינת מוצרלה - של גד מאוד טעימים עיסיסיים ורכים
  • עלי בזיליקום
  • שמן זית
  • נייר אפיה
  • אורגנו

אופן ההכנה

  • מפזרים על נייר אפיה פרוסות לחם או חוצים את הבאגט לשניים ולחתיכות נוחות לאחיזה.
  • מורחים מעט ממרח פסטו על כל פרוסה
  • חותכים את העגבניות לפרוסות עגולות
  • חותכים את כדור המוצרה לפרוסות עגולות
  • מסדרים על פרוסות הלחם לסירוגין פרוסת עגבניה ופרוסת מוצרלה
  • משחילים בין הפרוסות עלה בזיליקום טרי
  • מפזרים מעט שמן זית, מלח פלפל גרוס ומעט אורגנו
  • מכניסים לטוסטר אובן או לתנור

מוציאים את הלחם מהתנור כאשר הגבינה נמסה. זמן מדוייק תלוי בחום התנור ובהעדפה אישית שלכם.

בתיאבון

בא לי עוד... תראו

 




למעלה alt
הדפסה altשלח לחבר
מאת
דוא"ל של החבר
קבלי טיפים והמלצות למייל

עקבי אחרינו