מחית תפוח עץ לטעימות ראשונות של התינוק - mamy
  • מחשבון הריון
  • מחשבון ביוץ
  • מחשבון משקל

מחשבון לחישוב תאריך לידה

מחשבון הריון יסייע לך להיות מעודכנת בהתקדמות ההריון שלך. כל שעליך לעשות – הכניסי תאריך ווסת אחרון למחשבון הריון וגלי נתונים על ההריון שלך.

תאריך וסת אחרון

מחשבון לשיעור תאריך ביוץ

מחשבון ביוץ יסייע לך לאתר את מועד הביוץ המשוער בהנחה שהמחזור החודשי שלך סדיר.

תאריך וסת אחרון

משך המחזור החודשי (?)

מחשבון הוספת משקל בהריון

מחשבון זה יסייע לך להעריך האם העליה במשקלך במהלך ההריון תקינה וכמה עוד עלייך לעלות במשקל עד הלידה.
גובה (מטרים, לדוגמה - 64.1מטר)
משקל בתחילת ההריון (ק"ג)
משקל נוכחי (ק"ג)
שבוע הריון (בין שבועות 24-21)

  • שם לתינוק
  • לוח אירועים mamy
  • mamymail
alt

פירוש נומרולוגי חינם

הקלידו שם פרטי ומיד תקבלו במייל את הניתוח הנומרולוגי של השם שבחרתם.

alt

מפגשי בוקר חינם

כולכן מוזמנות חינם לזמן איכות עם הבייבי בקניונים ברחבי הארץ.

alt

העובר שלך רוצה לדבר איתך

אמא, בואי הרשמי וקבלי ממני העובר שלך מכתב שבועי ובו מידע על ההתפתחות שלי ועוד...


כנסי לעמוד הפייסבוק שלנו לקבלת המלצות ועדכונים

מחית תפוח עץ לטעימות ראשונות של התינוק

הדפסה altשלח לחבר
מאת
דוא"ל של החבר
פורסם ב: 18.11.2017

הכנתי מתכון ממש טעים שילדי כשהיו קטנטנים מאוד אהבו. שילוב של תפוח מאודה עם טחינה וביסקוויט.



מחית תפוח עץ לטעימות ראשונות של התינוק

להבדיל מרובכן שטוחנות את התפוח עץ יחד עם יתר המרכיבים, אני אידתי את התפוח לפני הטחינה ורק אז טחנתי אותו יחד עם שאר הרכיבים במתכון.

שלב האידוי הופך את המחית לחלקה ועדינה. כשלא מאדים את התפוח הוא משאיר סיבים וחספוס במחית ולעיתים זה מפריע לבייבי - תלוי באיזה גיל.

אני השתמשתי בבלנדר מאדה של אוונט. שגם מאדה את הפירות/ירקות וגם טוחן אותם.

 

מכשיר מעולה ונוח שבאמצעותו אפשר לעשות את כל המתכונים לטעמים הראשונים של התינוק. ובכלל אפשר להשתמש בו להרבה מתכונים לכל הבית.

 

בלנדר

כשאנחנו מכינות מרק לתינוק אנחנו בדר"כ מבשלות אותו בסיר עם מים. במכשיר של אוונט אנחנו מאדות את הירקות. היתרון באידוי הירקות לעומת בישולם הוא קודם כל בתכולת הויטמינים והמינרלים שנשארת בירק.

כשמבשלים בסיר מים רוב הויטמינים עוברים למים. באידוי הויטמינים נשארים בירק. כמו כן הטעמים באידוי דומיננטים יותר, הצבע עז יותר לעומת הבישול ששוב הכל בורח למים.

 

רכיבים למתכון:

תפוח 1

כף טחינה

ביסקוויט עדיף מחיטה מלאה

 

אופן ההכנה:

ראשית נקלף את התפוח

נחתוך לכמה קוביות

נכניס למאדה ונאדה 5 דקות

בסיום האידוי נהפוך את המאדה, נוסיף כף טחינה גולמית מלאה

וביסקוויט אחד

נטחן הכל יחד

 

וזהו...מוכן. אפילו אני אכלתי וליקקתי את האצבעות.

בתיאבון לבייבי.

 

 




למעלה alt
הדפסה altשלח לחבר
מאת
דוא"ל של החבר
קבלי טיפים והמלצות למייל

עקבי אחרינו