מלוואח מתוק.
2 יחידות מלאווח
מעט מרגרינה לטיגון
קופסת אגסים משומרים מסוננת
50 גרם חמאה...
2 יחידות מלאווח
מעט מרגרינה לטיגון
קופסת אגסים משומרים מסוננת
50 גרם חמאה
25 גרם קקאו
1 ביצה
50 גרם סוכר
אופן ההכנה:
מניחים מלאווח במחבת משומנת במעט מרגרינה, מכסים ומטגנים כחמש דקות על אש בינונית. הופכים את המלאווח ומפזרים עליו שני חצאי אגסים פרוסים ושתי כפות מתערובת השוקולד, מעבירים לתנור ואופים 5 דקות בחום בינוני.
להכנת תערובת השוקולד:
ממיסים את החמאה במיקרוגל כ-1/2 דקה, מוסיפים את הקקאו ומערבבים היטב. מוסיפים את הסוכר והביצה ומערבבים עד לקבלת תערובת חלקה.
המתכון באדיבות "שלושת האופים" .