לידות בכוכבים-נסיכת הפופ ומלכת היופי
מזל טוב! בן שני נולד לבריטני ספירס
ויורשת עצר נולדה לאייל גולן ולאילנית לוי
נסיכת הפופ בדימוס ומכונת התינוקות בהווה הביאה לעולם בן זכר שני ביום שלישי בשתיים לפנות בוקר שעון לוס אנג'לס. מדוע קווין פדרליין מתעקש להתרבות?
בריטני ספירס עוד לא בת 25 וכבר יש לה בבית שבט זאטוטים מכובד למדי. בשלישי ילדה בריטני, בניתוח קיסרי, בן זכר ששוקל קצת יותר משלושה קילו . הקטנצ'יק מצטרף לאחיו בן השנה, שון פרסטון ולעוד אח ואחות שאבא פדרליין הביא לעולם עם חברתו הקודמת.
לידתו של הרכש תפסה את צהובוני ארה"ב בהפתעה משום שבשבועות האחרונים הם היו עסוקים בלדווח על ילדה קטנה שעומדת להגיח לאוויר העולם ואפילו היה לה שם מתוכנן: ג'יילין. אז זהו שלא. הבייבי החדש נולד רק יומיים לפני יום ההולדת הראשון של אחיו הבכור, שון, ומעניין יהיה לראות אם ספירס תנפיק צאצא חדש כל ספטמבר.
למרות שאנחנו באמת מאחלים מזל טוב, המחשבה על כך שקווין פדרליין הוא אבא לארבעה ילדים, היא די מטרידה. בנוסף, תמונות הפפארצי המפורסמות של בריטני שנהגה במכוניתה כששון פרסטון הפעוט יושב על ברכיה, לא מעניקות לה נקודות בתחום האמהות. אחרי התקרית ההיא לא נרגעו הרוחות ועובדים סוציאליים אף הגיעו לביתם של הפדרליינים. באפריל נחקרו בריטני וקווין על מה שהוגדר כ"פציעת ראש" של שון הקטן. לבסוף הסתבר שהזאטוט נפל מכסא האוכל שלו ולא נפתחה חקירה רשמית נגד השניים.
בריטני לקחה קשה את כל הביקורת שהוטחה בה בנוגע לכישורי האמהות שלה. "אני לא יכולה ללכת לשום מקום מבלי שמישהו ישפוט אותי", אמרה בתכנית הבוקר של NBC. את תקרית הנסיעה במכונית כשהתינוק יושב בחיקה תירצה כמסורת משפחתית. עם התוספת החדשה לשבט פדרליין אנחנו בטוחים שרשויות הרווחה בארה"ב, כמו גם עדרים של צלמי פפארצי, נמצאים בכוננות גבוהה.
מאת: ליבי בגנו מתוך

מזל טוב! מיום רביעי בבוקר אייל גולן ואילנית לוי הם הורים גאים לבת חדשה שהצטרפה למשפחתם. לוי נכנסה לניתוח קיסרי והתוצאה היא אחות טרייה לבנם הבכור של הדוגמנית והמלך הזמר המזרחי.

הורים בפעם השניה. אילנית לוי. צילום: אורי אליהו
ברביעי בבוקר הגיע הזוג לבית החולים קפלן ברחובות ואחרי מספר שעות הגיחה לעולם הצאצאית החדשה לשושלת גולן-לוי, אחות לליאם בן השנתיים. לזאטוטה הקטנה, אגב, עדיין אין שם. "לאם ולתינוקת שלום. אילנית עדיין בהתאוששות ומוקדם מדי למסור פרטים נוספים", מסרה בת כהן, הדוברת של הדוגמנית לבית סוכנות לוק.
עוד סיפורים חמים על כוכבים בארץ ובעולם ב Eonline