חבילאפה - mamy
  • מחשבון הריון
  • מחשבון ביוץ
  • מחשבון משקל

מחשבון לחישוב תאריך לידה

מחשבון הריון יסייע לך להיות מעודכנת בהתקדמות ההריון שלך. כל שעליך לעשות – הכניסי תאריך ווסת אחרון למחשבון הריון וגלי נתונים על ההריון שלך.

תאריך וסת אחרון

מחשבון לשיעור תאריך ביוץ

מחשבון ביוץ יסייע לך לאתר את מועד הביוץ המשוער בהנחה שהמחזור החודשי שלך סדיר.

תאריך וסת אחרון

משך המחזור החודשי (?)

מחשבון הוספת משקל בהריון

מחשבון זה יסייע לך להעריך האם העליה במשקלך במהלך ההריון תקינה וכמה עוד עלייך לעלות במשקל עד הלידה.
גובה (מטרים, לדוגמה - 64.1מטר)
משקל בתחילת ההריון (ק"ג)
משקל נוכחי (ק"ג)
שבוע הריון (בין שבועות 24-21)

  • שם לתינוק
  • לוח אירועים mamy
  • mamymail
alt

פירוש נומרולוגי חינם

הקלידו שם פרטי ומיד תקבלו במייל את הניתוח הנומרולוגי של השם שבחרתם.

alt

מפגשי בוקר חינם

כולכן מוזמנות חינם לזמן איכות עם הבייבי בקניונים ברחבי הארץ.

alt

העובר שלך רוצה לדבר איתך

אמא, בואי הרשמי וקבלי ממני העובר שלך מכתב שבועי ובו מידע על ההתפתחות שלי ועוד...


כנסי לעמוד הפייסבוק שלנו לקבלת המלצות ועדכונים

חבילאפה

הדפסה altשלח לחבר
מאת
דוא"ל של החבר
פורסם ב: 17.10.2017

לאפה בריאה במילוי ירקות וממרחים שילדים אוהבים



 
באדיבות מורן רסקין, https://www.hamezaveh.co.il/ המזווה- מאגוז ועד תמר

חבילאפה

מצרכים

½ כוס קמח עדשים אדומות
⅓ כוס קמח חומוס (אפשר גם להכין רק עם קמח חומוס או רק עם קמח עדשים)
⅓ כוס קמח טפיוקה (או קורנפלור)
כף שמן זית לבלילה ועוד אחת למחבת
מעט שמרי בירה (אופציונאלי)
מעט פלפל ומלח (לפי הטעם)
מים, לפי הצורך
 

הוראות הכנה

מערבבים בקערה את הקמחים, שמרי הבירה, והתבלינים. מוסיפים מים בהדרגה (כמות המים תלויה בכמה קמח בדיוק שמתם), עד לבלילה נוזלית (רצוי לערבב בעזרת מטרפה ידנית, להימנע מגושים בבלילה) וכף אחת מהשמן זית.
משמנים מחבת נון-סטיק איכותית במעט שמן זית, מחממים ושופכים חצי מכמות הבלילה למחבת, מיישרים את הבלילה במחבת עד שהיא בשכבה אחידה (אנחנו רוצים אותה הכי דקה שאפשר) ומנמיכים את החום. מחממים עד שיש בועות קטנות על גבי החבילאפה וניתן להפוך אותה באמצעות תרווד (בודקים.. ייתכן וצריך מעט "לעזור" לה בחלק באמצע שקצת נדבק יותר לפעמים). הופכים, ומחממים 2-3 דקות נוספות, עד שמתחיל להשחים גם מהצד התחתון.
ממלאים בתערובת ירקות טרייה וטחינה, או מורחים ממרח אהוב, מגלגלים ואוכלים.
 



למעלה alt
הדפסה altשלח לחבר
מאת
דוא"ל של החבר
קבלי טיפים והמלצות למייל

עקבי אחרינו