עיצוב עוגת בלרינה - mamy
  • מחשבון הריון
  • מחשבון ביוץ
  • מחשבון משקל

מחשבון לחישוב תאריך לידה

מחשבון הריון יסייע לך להיות מעודכנת בהתקדמות ההריון שלך. כל שעליך לעשות – הכניסי תאריך ווסת אחרון למחשבון הריון וגלי נתונים על ההריון שלך.

תאריך וסת אחרון

מחשבון לשיעור תאריך ביוץ

מחשבון ביוץ יסייע לך לאתר את מועד הביוץ המשוער בהנחה שהמחזור החודשי שלך סדיר.

תאריך וסת אחרון

משך המחזור החודשי (?)

מחשבון הוספת משקל בהריון

מחשבון זה יסייע לך להעריך האם העליה במשקלך במהלך ההריון תקינה וכמה עוד עלייך לעלות במשקל עד הלידה.
גובה (מטרים, לדוגמה - 64.1מטר)
משקל בתחילת ההריון (ק"ג)
משקל נוכחי (ק"ג)
שבוע הריון (בין שבועות 24-21)

  • שם לתינוק
  • מפגשי בוקר
  • mamymail
alt

פירוש נומרולוגי חינם

הקלידו שם פרטי ומיד תקבלו במייל את הניתוח הנומרולוגי של השם שבחרתם.

alt

מפגשי בוקר חינם

כולכן מוזמנות חינם לזמן איכות עם הבייבי בקניונים ברחבי הארץ.

alt

העובר שלך רוצה לדבר איתך

אמא, בואי הרשמי וקבלי ממני העובר שלך מכתב שבועי ובו מידע על ההתפתחות שלי ועוד...


כנסי לעמוד הפייסבוק שלנו לקבלת המלצות ועדכונים

עיצוב עוגת בלרינה

הדפסה altשלח לחבר
מאת
דוא"ל של החבר
פורסם ב: 10.07.2008
רעיון פשוט וקל לעוגה בצורת בלרינה ממש כמו של קונדיטור מומחה

באדיבות "כתרי" – מרכז לשף החובב בעפולה.
עיצוב עוגת בלרינה

מתכון עוגת טורט בסיסית

 

מצרכים:

1.5 כוסות קמח

1 כוס סוכר

7 ביצים

1 שקית אבקת אפייה

1 שקית סוכר וניל

2 כפות שמן

מיץ מחצי לימון

2 אינסטנט פודינג וניל.

צבעי מאכל (עדיף טבעיים).

סוכריות צבעוניות לקישוט.

 

אופן הכנה:

  • להקציף חלבונים ולהוסיף 3/4 כוס סוכר לאט לאט.
  • לקערת החלמונים להוסיף 1/4 כוס סוכר, שקית סוכר וניל,ושקית אבקת אפייה, מעל הכל לשפוך את מיץ הלימון,ולערבב היטב בכף.
  • להוסיף 2 כפות שמן.
  • את תערובת החלמונים לשפוף לאט לאט לקציפת החלבונים, לערבב בעדינות ולהוסיף את הקמח תוך כדי ערבוב בתנועת קיפול. להיזהר לא "לשבור" את הקצף.
  • לשמן תחתית תבנית עגולה, לאפות בחום בינוני (200 מעלות) בתנור שחומם מראש למשך 35 דקות.

 לעיצוב הבלרינה

  • יש להכין בלילה כמצוין מעלה בכמויות בכפולה של 1.5 (לדוגמא: כוס סוכר= כוס וחצי סוכר).
  • לאפות ב 2 תבניות אפיה עגולות: אחת קטנה ואחת גדולה (מומלץ שהתבנית הקטנה תהיה עם חור באמצע) ולהמתין להתקררות.
  • להניח את העוגה הקטנה על הגדולה.
  • להכין את האינסטנט פודינג. (במידה ומשתמשים בפודינג וניל ניתן לצבוע במעט צבע מאכל בכל צבע שנבחר. ניתן גם להשתמש ב 2 גוונים).
  • לצפות את הקונסטרוקציה בקרם האינסטנט פודינג.
  • להכניס בובת ברבי למרכז העוגה.
  • לקשט את שמלת העוגה בסוכריות כיד הדמיון.

 

בהצלחה ובתיאבון.






















למעלה alt
הדפסה altשלח לחבר
מאת
דוא"ל של החבר
קבלי טיפים והמלצות למייל

עקבי אחרינו