פילה דניס/ברמונדי
פרוסות פילה (6-8)
ענפי רוזמרין טרי
קוביות שום
טימין יבש/טרי...
פרוסות פילה (6-8)
ענפי רוזמרין טרי
קוביות שום
טימין יבש/טרי
רוזמרין יבש/טרי
חצי כוס שמן זית
אופן ההכנה:
מניחים על נייר אפיה ענפי רוזמרין באורח הדג פחות או יותר
מטפטפים עליהם קצת שמן זית
מניחים עליהם את פרוסות הפילה
מערבבים טוב בצנצנת: שמן זית, 2-3 קוביות שום, טימין, רוזמרין.
מורחים על פרוסות הפילה את התערובת במברשת.
מכסים בנייר כסף.
מכניסים לתנור 180 מעלות כ-30 דקות (לבדוק מדי פעם).
בתיאבון.
ניתן להכין רוטב עגבניות מעגבניות מרוסקות, שום ומי שרוצה גם בצל קצוץ - לשפוך על הדג לפני ההגשה.
ענפי רוזמרין טרי
קוביות שום
טימין יבש/טרי
רוזמרין יבש/טרי
חצי כוס שמן זית
אופן ההכנה:
מניחים על נייר אפיה ענפי רוזמרין באורח הדג פחות או יותר
מטפטפים עליהם קצת שמן זית
מניחים עליהם את פרוסות הפילה
מורחים על פרוסות הפילה את התערובת במברשת.
מכסים בנייר כסף.
מכניסים לתנור 180 מעלות כ-30 דקות (לבדוק מדי פעם).
בתיאבון.
ניתן להכין רוטב עגבניות מעגבניות מרוסקות, שום ומי שרוצה גם בצל קצוץ - לשפוך על הדג לפני ההגשה.