פיצה ים תיכונית - 4 פיצות אישיות - mamy
  • מחשבון הריון
  • מחשבון ביוץ
  • מחשבון משקל

מחשבון לחישוב תאריך לידה

מחשבון הריון יסייע לך להיות מעודכנת בהתקדמות ההריון שלך. כל שעליך לעשות – הכניסי תאריך ווסת אחרון למחשבון הריון וגלי נתונים על ההריון שלך.

תאריך וסת אחרון

מחשבון לשיעור תאריך ביוץ

מחשבון ביוץ יסייע לך לאתר את מועד הביוץ המשוער בהנחה שהמחזור החודשי שלך סדיר.

תאריך וסת אחרון

משך המחזור החודשי (?)

מחשבון הוספת משקל בהריון

מחשבון זה יסייע לך להעריך האם העליה במשקלך במהלך ההריון תקינה וכמה עוד עלייך לעלות במשקל עד הלידה.
גובה (מטרים, לדוגמה - 64.1מטר)
משקל בתחילת ההריון (ק"ג)
משקל נוכחי (ק"ג)
שבוע הריון (בין שבועות 24-21)

  • שם לתינוק
  • לוח אירועים mamy
  • mamymail
alt

פירוש נומרולוגי חינם

הקלידו שם פרטי ומיד תקבלו במייל את הניתוח הנומרולוגי של השם שבחרתם.

alt

מפגשי בוקר חינם

כולכן מוזמנות חינם לזמן איכות עם הבייבי בקניונים ברחבי הארץ.

alt

העובר שלך רוצה לדבר איתך

אמא, בואי הרשמי וקבלי ממני העובר שלך מכתב שבועי ובו מידע על ההתפתחות שלי ועוד...


כנסי לעמוד הפייסבוק שלנו לקבלת המלצות ועדכונים

פיצה ים תיכונית - 4 פיצות אישיות

הדפסה altשלח לחבר
מאת
דוא"ל של החבר
פורסם ב: 23.01.2009
מתכון להכנת 4 פיצות אישיות

מאת: השף אמיר מרקוביץ', שף הבית של דורות


פיצה ים תיכונית - 4 פיצות אישיות

מצרכים להכנת הבצק:

1 ק"ג קמח

1 כפית שמרים יבשים

1.5 גרם מלח

2 כפות סוכר

2.5 כוסות מים

6 קוביות אורגנו דורות

 

מצרכים להכנת הרוטב:

1 קופסה קטנה של עגבניות מרוסקות

4 קוביות שום דורות

5 קוביות אורגנו דורות

1 כף שמן זית

1 בצל קלוף וחתוך לקוביות

1 כפית סוכר

מלח, פלפל

 

מצרכים להשלמת הפיצה:

500 גרם גבינת מוצרלה

400 גרם גבינת פטה חתוכה לקוביות

1 בצל חתוך לפרוסות

זיתים שחורים

 

אופן הכנת הבצק:

1.מערבבים במיקסר עם מלוש הבצק את השמרים, רבע מכמות הקמח, הסוכר, המים וקוביות האורגנו במשך כ- 3 דקות במהירות איטית.

2. מחכים כ-20 דקות שהשמרים יתססו ומוסיפים את שאר המרכיבים. לשים במיקסר עוד כ-5 דקות במהירות איטית.

3. מניחים את הבצק בצד שיתפח כשעה. לאחר שתפח לשים במיקסר פעם נוספת.

4. מחלקים את הבצק ל-4, משטחים אותו בעזרת מערוך ויוצרים 4 עיגולים של פיצה.

5. מניחים את הבצקים על תבניות אפיה. לאחר שהבצק תפח על המגשים עוד כחצי שעה, שמים עליו את המצרכים לפיצה.

 

אופן הכנת הרוטב:

  1. שופכים לסיר בינוני את שמן הזית ומוסיפים את הבצל.
  2. משקפים את הבצל על אש בינונית תוך כדי ערבוב ומוסיפים את העגבניות המרוסקות, קוביות השום וקוביות האורגנו. מערבבים היטב.
  3. מתבלים במלח, פלפל וסוכר ומניחים לרוטב להתקרר.

 

אופן הכנת הפיצה:

  1. יוצקים רוטב על ארבעת עיגולי הבצק ומפזרים מעל מוצרלה מגורדת.
  2. מניחים מעל את קוביות הפטה, פרוסות הבצל והזיתים השחורים.
  3. מכניסים את הפיצות לתנור שחומם מראש לחום של 180 מעלות ל-20 דקות. מוציאים ומגישים.



למעלה alt
הדפסה altשלח לחבר
מאת
דוא"ל של החבר
קבלי טיפים והמלצות למייל

עקבי אחרינו